AT VÆLGE DRØMMENE FREM FOR FORNUFTEN

Hej alle zusammen og rigtig glædelig tirsdag og ikke mindst Valentines Day! Det skal dog handle om noget lidt andet herinde i dag og nu løfter jeg sløret for det, som jeg har gået og teaset for, de sidste par dage. Sagens er nemlig den, at min hjerne har arbejdet på højtryk for at få et puslespil til at gå op og jeg har skulle tage et par halvstore beslutninger og jeg har overvejet igen og igen, hvorvidt jeg skulle lade drømmene vinder over fornuften. Det gjorde de, so here goes:

OLYMPUS DIGITAL CAMERABali, April 2016

Kort fortalt, så har jeg besluttet mig for at tilbringe store dele af foråret langt væk fra Danmark og mine faste rammer. I weekenden har jeg booket intet mindre end to ret store rejser. Den første går til Bali og den næste til L.A, og derfra tværs over USA.

I husker måske dengang, jeg gjorde noget lignende og bestilte en flybillet til Californien, helt uden nogen planer, rejsepartnere eller opsparing for den sags skyld. Jeg rejste rundt alene i en måned og det er en oplevelse, som jeg aldrig nogen sinde glemmer og som jeg for alt i verden ikke vil være for uden. Siden da, har jeg dog været ret mættet, hvad angår eventyr. Hermed ikke sagt, at min rejselyst ikke har været til stede, for som I nok ved, har jeg været mere eller mindre på farten konstant, i løbet af det seneste år. Men det der med at rejse ud, finde sig selv og overskide grænser, det har jeg ikke følt et behov for længe.

Nu er lysten kommet tilbage og jeg husker tydeligt hvordan den meldte sin ankomst nytårsaftensdag. Det var på cykelturen ud til min søster, hvor jeg skulle holde nytårsaften, at jeg pludselig fik en idè om, at 2017 skulle være året, hvor jeg igen kastede mig ud i  et større eventyr og rejseprojekt og allerede der, tænkte jeg, at Bali ville være helt oplagt.

rejser2Ubud, Bali 2016 // Bingin Beach, Bali 2016

Det er der naturligvis flere grunde til; For det første har jeg været der før, så jeg ved nogenlunde hvad der venter mig. Derudover er leveomkostningerne enormt lave, hvilket er en ret vigtig detalje, når man rejser alene. Sidst, men bestemt ikke mindst, så tror jeg, at Bali må være det tætteste man kommer på paradis og sjældent er jeg blevet så tryllebundet af et sted; Menneskerne, maden, naturen, kulturen, stemningen, klimaet – ALT.

Mine tanker har været meget frem og tilbage om, hvor vidt det nu også var den rigtige beslutning. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er det jo lidt af en udgift og havde jeg nu også tid? Hvad hvis der kom et vigtigt samarbejde midt i det hele, som vil være dumt at rejse væk fra? Og er det nu også nødvendigt med alle de rejser? Alligevel har jeg ladet min eventyrlyst vinde, for i sidste ende, så er det det jo simpelthen så priviligeret, at være i en arbejdssituation, hvor den slags rent faktisk er muligt!! Jeg kan mere eller mindre arbejde over hele verden og hvorfor så ikke gøre det?

Beslutningen er taget og flybilletten er købt. Jeg rejser i starten af April og bliver indtil slutningen af måneden. På hjemvejen smutter jeg også lige forbi Sigapore og besøger et mine yndlingsmennesker. Andet vil næsten være dumt, når man nu er på de kanter.

img_6609Los Angeles, September 2016

MEN – det er ikke det eneste, som jeg har planlagt. Sagen er nemlig den, at min rundrejse i Californien for et par år siden, kastede noget ret fantastisk af sig. Nemlig et venskab med nogle helt fantastiske L.A-mennesker, som jeg har holdt kontakten med og vi har set hinanden flere gange siden den sommer. De har været her og jeg har som bekendt også været tilbage et par gange.

Da jeg var i L.A tilbage i September luftede de tanken om at tage en tur over Sydstaterne for mig. De var faktisk allerede i gang med planlægningen og håbede sådan, at jeg ville tage med. Jeg har ikke kunne slippe tanken siden, for hvis der er et sted jeg gerne vil se, så er det Sydstaterne!!

Da jeg var i San Fran for et par uger siden, fløj de op for at tilbringe en weekend sammen med mig og her kom vi til at snakke om det igen og her kunne jeg godt fornemme, at det ville blive en af de ting, som jeg umuligt kunne sige nej til. Da jeg kom hjem, tjekkede jeg flybilletter og da jeg så priserne, var beslutningen ikke svær at tage. Det er simpelthen SÅ billigt at flyve til USA these days.

img_6952Los Angeles, September 2016

Billetten bestilte jeg i weekenden og mine top-tjekkede amerikanske venner, har allerede booket vores indenrigsflyvninger. Turen starter i slutningen af Maj, hvor jeg flyver til L.A og tilbringer et par dage. Derefter flyver vi til Austin og kører over Louisiana, Mississippi, Alabama, Tennessee, Georgia og slutter i South Carolina, hvorefter vi flyver til Washington DC og tilbringer de sidste dage, inden jeg smutter tilbage til Danmark. Om jeg glæder mig?? Fornuftigt eller ej, men det her var simpelthen et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til.

Det var bare lige det jeg ville sige og sjovt nok, så er et punkterne for mit program i dag, at jeg skal have fornyet mit pas 😉

Rigtig godt dag til jer <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments