FRAKLIP #1

I går, da jeg skulle sidde og planlægge dagens indhold til bloggen, var jeg for første gang i lang tiden, en smule blank. Jeg anede faktisk ikke hvad jeg skulle skrive om eller hvad jeg skulle vise. Jeg lagde hurtigt hovedet i blød og så gik det op for mig, at jeg skulle tage fat i en god klassisk og ikke mindst populær føljeton.

Det er naturligvis fraklip, jeg snakker om. De værste glimt fra nogle af mine mange outfit-shoots. I er mange som spørger, om jeg altid er glad, fordi jeg smiler på samtlige af mine billeder. Jeg er nok glad for det meste, men det evige smil bunder i, at jeg ser virkelig dum ud, når jeg gør alt andet. Se selv engang…
img_8504Enten har jeg lige fået en åbenbaring, midt i samtalen med Kat. Eller også er det fordi jeg nyder det, som vist nok bare forårets første solstråle. Se de originale billeder HER

img_8551Jeg kan ikke lade være med at snakke, når der bliver taget billeder, så jeg ender altid med at have et hav af de her. 

img_9411Når jeg lige skal trække vejret en ekstra gang, fordi jeg absolut ikke bryder mig om regn og blæst. De originale billeder ser SÅDAN HER UD

img_8831Når man bliver forvirret og lidt flov, når folk forbi, midt i the act. 

img_8852Åh gud!! Se de originale billeder HER

img_9174I evig kamp med vinden

img_9161En umulig kamp og det er faktisk et mirakel, at der rent faktisk var et par billeder, som kunne bruges

img_9402Enten er jeg ved at sige noget, eller også føler jeg den bare virkelig. Det var p**** koldt, så jeg tror at det var det første. De pænere billeder er HER

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments