EN JAKKE MED BLOMSTER OG EN UGE MED FART PÅ

img_8806Adlinks: Jacket: Modström (HERE) Trousers: ASOS (ON SALE HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Zara (old season) 

Go’morgen venner og rigtig glædelig lillefredag. Jeg fatter slet ikke hvor dagene bliver af i denne uge og jeg føler seriøst, at det lige har været søndag og at det kun er få timer siden, at jeg sad og kiggede ud på den smukke jyske natur. Det er det ikke – det er torsdag og weekenden er lige om hjørnet, hvilket også betyder, at jeg skal til at forberede søndagens Tradono-marked. Jeg glæder mig helt vildt og håber at se rigtig mange af jer.

Det er en lidt crazy uge jeg har gang og jeg må nok erkende, at jeg har kastet lidt for mange bolde op i luften. Selvfølgelig trives jeg bedst med gang i, men jeg vil også gerne kunne nå og fordøje oplevelser og begivenheder. Jeg tror måske, at min største fejl er, at jeg har været planer hver eneste aften. Tirsdag vat jeg ude og spise med min veninde, Kassia, i går var jeg til gallapremiere på Aminas Breve, i aften er der torsdagsklub med en masse bloggerveninder og i morgen er det fredag, så der skal jeg naturligvis også ud og have drinks og mærke ungdommen. Jeg er trods alt stadig i 20erne 😉 Men I næste uge, der tager jeg den lidt mere med ro.

Billederne her er fra i går, hvor jeg sluttede eftermiddagen af på Illum Rooftop sammen med mit seje netvæk, Society B. Vi lavede det her og lagde en masse planer for fremtiden. Jeg bliver altid i sindsygt godt humør, når hele holdet er samlet og jeg er virkelig taknemmelig for at få lov til at arbejde sammen med så mange seje og inspirerende mennesker.

I dag står den på træning, arbejde på hjemmekontoret, kaffe med Kat og til sidst torsdagklub, lækker mad og sikkert lidt for mange drinks.

Kan I have en skøn dag <3

img_8854

img_8808

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments