SES VI PÅ SØNDAG?

9510ba598b0c0133ea42cb709aee3d76

Hvis I befinder jer i København på søndag og ikke har nogen planer, så kan I godt sætte et kæmpe kryds i kalenderen. Sagen er nemlig den, at Tradono (I ved, dem med den der geniale app, hvor man kan købe og sælge tøj) holder et kæmpe marked i papirhallen.

Det er ikke første gang at de gør det, men det er første gang jeg deltager som stadeholder. Og I kan tro at jeg glæder mig, for jeg har kun hørt positive ting om deres markeder. Tilfældighederne har bare ville, at jeg har været out of town, hver eneste gang de har fundet sted.

Det er 100 år siden, at jeg sidst har været på loppemarked, så I kan tro, at min stand bliver fyldt til randen. Også fordi jeg deler den med en, som har en ret lækkert garderobe. Henne på Facebook-eventet kan I se hvem der ellers sælger ud af garderoben og jeg kan allerede konstatere, at det bliver lidt af en udfordring ikke falde for en masse fristelser.

Ses vi?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments