Blødt og lækkert bambustøj

Bambustøj
Grå basis t-shirt og sorte trusser

Reklame for bambustøj.dk

Homewear season

Glædelig weekend, venner – jeg håber at I har en god en af slagsen. I dag skal det handle lidt om noget, som nok aldrig har været mere relevant, som det er netop nu. Blødt, lækkert og pænt basistøj, som er lavet i det blødeste bæredygtige bambus.

Det kommer vist ikke bag på nogen, at det seneste år har været noget anderledes og de fleste af os har fået nye vaner, nye hobbyer og ikke mindst, nye garderober. Min har i hvert fald aldrig været så kjole og skjorte-fattig. Eller, de hænger selvfølgelig i skabet, men jeg kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har haft nogen af dem på. Homewear har været har nærmest været et buzzword og i min verden er det gået fra at være noget, som jeg ikke havde specielt store krav til, til at blive noget, hvor både kvalitet og udseende, begyndte at få en betydning.

Bambustøj
Bambustøj

Bambustøj

Derfor tøvede jeg heller ikke et sekund med at takke ja, da webshoppen bambustøj.dk skrev og spurgte, om jeg kunne være klar på et lille samarbejde. Det er en dansk webshop, med stort fokus på bæredygtighed og som udelukkende sælger tøj, lavet af bambus. Bambus er en bæredygtig plante den gror hurtigt uden brug af sprøjtemidler og som fungerer rigtig godt til produktion af tekstiler. Noget, som jeg faktisk ikke var klar over.

bambustøj.dk kan man finde et lille udvalg af forskellige brands – både til mænd og kvinder. Og så har de også deres eget brand, Bamboo, der primært består af strømper og undertøj.

JBS of Denmark

Et af de brands, som er repræsenterede, er JBS of Danmark, der (som navnet antyder) er et dansk brand, som bl.a har fokus på en række basic-produkter såsom t-shirts, sweatpants, sweatshirts, sweatshorts og tights i lækker bambuskvalitet, der passer ind i enhver garderobe. Faktisk havde jeg allerde et lille udvalg af deres basiskollektion i min garderobe inden jeg slog pjalterne sammen med Bambustøj.dk og særligt deres leggings, har jeg været glad for.

De er vanvittig bløde, holder sig pæne og strammer ikke nogen som helst steder og det er altså kæmpe win i min verden.

Alt tøj, som I ser på billederne her er fra JBS of Denmark

Bambustøj
Grå t-shirt og sorte trusser

Den perfekte basis t-shirt

Er det bare mig, eller er det ikke som om, at man altid er på jagt efter det der helt perfekte basistøj? Eller i hvert fald den perfekte basis t-shirt. I ved, den model, som man bliver ved med at vende tilbage til, når man har slidt en op eller glemt den på en ferie.

Jeg har længe været glad for ARKET’s version og er det bestemt stadig. COS gør det også rigtig godt på den front og begge brands er også stort repræsenteret i min basisgarderode.

Men den her grå version – som både kommer med kort og lange ærmer, har også vundet min kærlighed. Lige nu bor jeg nærmest i det her grå sæt. I hvert fald når jeg er hjemme, men så snart verden begynder at åbne, så tror jeg også at det bliver en favorit, som jeg kommer til at bruge sammen med et par jeans og en blazer eller et par seje højtaljede shorts, når det engang bliver tid til den slags.

Bambustøj
Langærmet basis t-shirt

Hej Weekend

Og ja, så blev det sørme weekend igen igen og for første gang i år (!!!) kan jeg faktisk sige, den er tiltrængt. Jeg har haft en uge med fuld fart over feltet. Altså ikke i form af diverse begivenheder og fest og farver. Men jeg har haft relativt travlt på arbejdsfronten. Der har både været kampagner der skulle eksekveres, et momsregnskab der skulle afleveres og en masse content der skulle laves hos Sliders. Det der med at have ægte travlt, skal jeg lige vænne mig til.

Heldigvis har jeg et par rare ting på programmet, her de kommende dage. En gåtur med min veninde og god mad, hygge og sleepover med min familie. Og så har jeg også kastet mig ud i et par syprojekter, som jeg håber at finde tid til.

Håber også at I har noget godt på programmet 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments