SØNDAG I REGN, BLÆST OG NYE TERN

img_9427Adlinks: Jacket: Modstöm (ON SALE HERE) Skirt: ASOS (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hej venner og hej mandag. Er I klar på en ny uge? Ærligt talt, så kunne jeg godt lige bruge et par dage ekstra, med weekend på programmet. Som jeg vist nok har nævnt en gang eller to, så har jeg tilbragt de sidste par dage på Fyn og jeg må indrømme, at jeg sjældent har udrettet så lidt og jeg har absolut intet spændende at fortælle..haha. Tiden er primært gået med løb, søvn, mad, vin, løb, søvn, mad og vin. Præcis som en rigtig hjemmeweekend skal være. Mit liv har været fest og farver den seneste tid, så jeg trængte virkelig til at komme helt ned i tempo.

Billederne her er fra i går, som var en kold, blæsende og våd søndag. Min mor og jeg gjorde det eneste rigtige, som man kan gøre på sådan en dag – vi smuttede naturligvis i biografen og så Skønheden Og Udyret. Har I set den? Ellers må I love mig at gøre det. Man får de vildste flash back’s til barndommen og så er Emma Watson jo intet mindre end fantastisk og man skulle næsten tro, at hun var født til formålet om at spille Belle 🙂

Jeg var hoppet i min spritnye gingham-ternede nederdel fra ASOS, som jeg har haft et godt øje til i flere uger og som jeg heldigvis nåede at få klikket hjem, inden den blev udsolgt i min størrelse. Nu er den også kommet i en rød version og det bliver man altså ikke mindre fristet af.

Nu vil jeg hoppe i tøjet og smutte mod stationen. Turen går naturligvis hjem til København, hvor en ny og egentlig ret almindelig uge venter. Kan I have en skøn dag <3

img_9436

img_9417

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments