OM KONTORTIDER OG EN HELT ALMINDELIG HVERDAG

img_9169Adlinks: Knit: Sparks (HERE) Shirt: Vila (HERE) Jeans: Gina Tricot (Old Season) Shoes: Shoe Biz (HEREBag: A.P.C 

Det er næsten ikke til at forstå, at der rent faktisk var nogle af de her billeder, som kunne bruges. De blev skudt i går, hvor det blæste som bare pokkers. Præcis ligesom i dag. Er det bare mig, eller er det ikke totalt typisk, at når solen endelig er fremme og temperaturene langt om længe er tocifrede, så blæser det? #firstworldproblems.

Anyways, så viser de, som sagt, hvordan jeg så ud i går og så er de skudt af min søde Society-b (lille)søster, Amalie. I går var hun også min office-buddy, da vi begge brugte eftermiddagen på at arbejde oppe på Bloggers Delight-kontoret. Jeg er kommet ind i sådan en god rytme, hvor jeg gerne sidder deroppe en eller to gange om ugen og arbejder. Det fungerer rigtig fint for mig at komme ud blandt kollegaer i ny og næ. Både fordi det er vanvittigt hyggeligt, men også fordi det er godt at have nogen at spare med.

I dag har jeg til gengæld brugt det meste af dagen på mit hjemmekontor. Som hver onsdag, så startede den naturligvis kl. 6.30 med Adidas løbeklub. Vi vokser og vokser og der kommer flere og flere hver eneste gang. Det er bare top-lækkert. Husk at I altid kan holde øje henne på Facebooksiden, hvis I skulle have lyst til at joine. ALLE kan være med.

Min eftermiddag har jeg tilbragt i Vanløse, hvor jeg har være barnepige for min yngste nevø. Det krævede at jeg tog “tidligt fri” så derfor kommer jeg nok også til at tilbringe det meste af min aften foran computeren.

Kan I have en skøn aften derude <3

img_9197

img_9165

img_9205

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments