ET TAK, ET OUTFIT OG EN KØLIG FORÅRSDAG

img_9348Adlinks: Shirt: Minimum T-shirt: Good Girls Club Copenhagen (HERE) Jeans: Monki (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Hola chicas! Nyder I jeres lørdag? Min er skøn og er sådan en helt-ned-i-tempo-en af slagsen. Jeg kan ikke huske om jeg fik fortalt det, men jeg er faktisk taget til Fyn igen igen. Der er ikke nogen bestemt anledning, men det var egentlig bare min sidste chance for at kommer hertil, inden jeg rejser ud i verden. Og det var lidt en mulighed, som jeg ikke ville misse.

Der sker ikke det helt store. I dag har jeg løbet 11 km. i skoven, gået en tur med min mor, drukket kaffe på en cafè og nu har jeg plantet mig i sofaen med et tæppe. Selvom det både er sol og forår, så endte jeg med at blive helt kold, på dagens gåtur. I ved, på den der måde, hvor man bare ikke kan få varmen igen. Derfor har jeg også planer om at blive liggende længe endnu. Billederne er i øvrigt kun en times tid gamle og viser selvfølgelig mig, iført sådan et helt klassisk weekendoutfit.

Til sidst vil jeg bare lige sige TAK TAK TAK fordi I var så mange, der havde lyst til at fortælle lidt om jer selv i går. Jeg ELSKER når I responderer på de ting jeg smider op herinde – det må I endelig blive ved med <3

Kan I have en fortsat god lørdag. Vi ses i morgen <3

img_9366

img_9393

img_9362

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments