HVEM ER DU?

raw

Vi kan vist godt blive enige om, at 99,9% af indholdet herinde, på en eller anden måde handler om mig; Hvad jeg har på, hvad jeg godt kan lide, hvad jeg ikke kan lide, hvad jeg godt kunne tænke mig osv. Men nu tænker jeg faktisk, at det skal handle lidt om jer. For jeg ved jo at I er derude og der kommer stille og roligt flere af jer, hvilket gør mig så ualmindelig glad <3

Der findes selvfølgelig en masse forskellige statistikker, som giver mig et indblik i, hvor i landet de fleste af jer bor, hvor gamle I er, om I er drenge eller piger (gæt selv) og om I f. eks besøger bloggen for første gang.

Men en ting er et kedeligt og anonyme tal og noget andet er, når det kommer fra jer selv. Jeg kan selvfølgelig bedst lide det sidste, så hvis I har lyst så må I meget gerne svare på følgende fire simple spørgsmål.

  1. Hvor gammel er du?
  2. Hvad laver du? Arbejder du eller er du studerende?
  3. Hvor bor du? 
  4. Hvor længe har I læst med herinde?

Der er ikke noget dybere formål med det – jeg synes bare at det kunne være hyggelig at høre fra jer og lære jer lidt bedre at kende <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
41 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments