10 TING JEG IKKE KAN LIDE

giphy-2

  • At vaske tøj. Opvask, støvsugning, oprydning og alt det andet, har jeg ingen problemer med. Men tøjvask, det kan jeg virkelig ikke lide. Måske handler det også om, at mit vaskerum er i kælderen og jeg bor på 4. sal.
  • Vind. Intet kan ødelægge mit humør så meget som vind.
  • Fisk. Jeg har fiskefobi og kan næsten få det dårligt bare ved lugten. Hvis jeg fik valget mellem at sulte eller spise fisk, så vil jeg hellere sulte. Det siger altså ikke for lidt 😉
  • TopGunn. Jeg har Topgunn-fobi på højde med min fiskefobi. Hvornår stopper nogen manden?
  • Når der kommer ny post i min E-boks. Det føles bare lidt på samme måde, som det føltes dengang man fik rudekuverter.
  • Mænd med hurtigbrillen. Nej, bare NEJ.
  • Lufthavne – eller nok nærmere at være i en lufthavn. I gamle dage, var det en eksotisk oplevelse og noget jeg forbandt med ferie og eventyr. Det er det selvfølgelig stadig på en måde, men nu hvor jeg får lufthavnsoplevelsen forholdsvis ofte, så synes jeg nærmere at det er stressende. Jeg får altid følelsen af at have glemt noget eller gjort noget forkert, når jeg er der.
  • At miste følgere på Instagram. Instagram er 2 skridt frem og et tilbage. Selvom jeg efterhånden burde kende gamet, så taget jeg det simpelthen alt for personligt, hver gang nogen smutter 😉
  • Bus 5A. Her ved de fleste Københavnere nok hvad jeg mener. Byens travleste bus, som bl.a kører op ad Nørrebrogade. Den er altid proppet, folk skubber og maser, der lugter dårligt og det tager næsten det dobbelte tid at komme frem med den, end hvad det gør på cykel.
  • At vente. Jeg er desværre født uden tålmodighed.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments