MARTS DU MILDE

img_9238Adlinks: Denim jacket: Monki (HERE & HERE) T-shirt: Topshop (HERE) Jeans: Monki (Old season) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C

Hej alle zusammen og aller glædeligste fredag! Jeg gætter på, at flere af jer er i ligeså højt humør, som jeg er, disse dage. Kan man næsten være andet, når Marts viser sig fra sin aller sødeste side? I går var sådan en skøn dag, hvor blæsten endelig havde valgt at holde en pause og hvor man sådan for alvor, kunne mærke de milde temperaturer. Min vejr-app sagde 15 grader hen ad eftermiddag. Den ved jeg dog ikke helt om jeg køber 😉

Men rart og lunt var det altså og som I kan se, så var mit outfit også derefter. Når man endelig kan hoppe i en lyserød denimjakke OG have bare føder (for en kort stund) i sine sko, så er vi altså ved at være der 😉

Weekenden er lige om hjørnet og gæt en gang hvad jeg skal? Jeg smutter simpelthen en tur til Fyn igen igen. Det virker måske lidt voldsomt, men det skyldes ganske enkelt, at det er min sidste chance for at tage derhen, her i foråret forår. Som bekendt er der kun et par uger til, at jeg rejser ud i den store verden og mellem mine tre rejser, kommer jeg kun til at have få dage hjemme i Danmark. Jeg forudser, at de kommer til at været ret pakkede med arbejde og gensyn med venner. Og forår på Fyn det skal jeg altså opleve hvert år. So thats why.

Inden jeg hopper på toget, skal jeg dog lige have klaret en hurtig træning og ugens sidste hængepartier. Normalt plejer jeg faktisk også at arbejde på turen, men lige pt er jeg ret godt med, så jeg tror faktisk, at jeg vil forkæle mig selv med en god på kaffe fra Seven Eleven og et afsnit serie eller to.

Kan I have en skøn dag <3

img_9311

img_9286

img_9251

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments