10 TING JEG GODT KAN LIDE

giphy
1.  At vi har årets mørkeste dag, hvilket betyder, at vi går mod lysere tider i morgen. HURRA. Så kan vi heldigvis snart begynde at bruge sådan nogle her igen.

2. Jul. Jeg kan sgu godt lide jul. Nu har jeg ellers længe gået og fortalt folk omkring mig, hvor ligeglad jeg faktisk er, men nu hvor vi befinder os midt i festen, så må jeg indrømme, at jeg ret godt kan lide det. Maden, gaverne, stressen og alt det der kunne jeg sagtens undvære, men den ro der snart sænker sig og og alt den kvalitetstid jeg skal bruge sammen med min familie, den er jeg vild med.

3. Netflix’s nye serie, The O.A. Jeg har kun haft tid til at se de første tre afsnit, men jeg har store planer om at bruge alt for mange timer på sofaen med computeren på maven, i løbet af de næste par dage.

4. Afslutningen på SKAM. Den bliver jeg jo næsten nødt til at nævne. Der er delte meninger, men personligt var jeg vild med den. Jeg har dog stadig en lille sorg over, at Isak ikke er min lillebror hængende over mig.

5. Pieces. I har nok også fornemmet det på mine outfits, men det er et af de brands, som virkelig bare vokser og vokser og bliver stærkere for hver sæson. Jeg er vild med 80% af det de laver og så koster deres ting nærmest ingenting. Tjek f. eks lige printet på den her bluse.

6. Chris og Lauras helt nye video. Den fik mig til at gå i seng med det største grin i går og når man kender dem, så er den altså bare ekstra sjov.

7. Faxe Kondi. Jeg ved næsten ikke hvad jeg skulle gøre uden.

8. De her helt enormt seje lyserøde jeans. HVORFOR er der så lang tid til forår?

9. At der ENDELIG er kommet stickers, geotag og ur på Insta-stories. Beklager snapchat, men du er desværre ved at dø lidt for mig.

10. Gulddrengs julesang. Det havde jeg aldrig troet at jeg skulle skrive.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments