POSTKORT FRA HIGHWAY 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHoly Moly! Sjældent har jeg set så meget smukt natur, som jeg har gjort det seneste døgn. Vi forlod Berkeley mandag formiddag og satte kursen sydpå. Det fik os både forbi Santa Cruz, Monterey, Big Sur og tilbage til område Half Moon Bay, som ligger syd for San Francisco. Her befinder vi os nu, på et motel, som er så motel-agtigt, som det kan blive.

Jeg ELSKER roadtrip-livet i USA og kunne snildt tage et par uger mere på den måde. Alt er præcis som man forestiller sig; skumle mortorvejs-moteller, pastelfarvede dinere, Store lastbiler, øde tankstationer osv. Jeg skal selvfølgelig nok komme med et par detaljer senere, for som sagt, så har jeg store planer om at lave en guide, når jeg kommer hjem.

Indtil da får I lige et par billeder fra de sidste par dage og husk at I selvfølgelig kan se meget mere henne på Instagram og Insta-stories, hvor jeg opdaterer hele tiden. Når det er telefondækning, vel og mærke 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen smukkeste stand med Carmel ved Monterey

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaffepause på Highway 1 iført jakke fra Modstöm, kjole fra Second Female og støvler fra Gardenia

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFishermans Warf i Monterey

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGRLPWR-jakke fra Mads Nørgaards helt nye kollektion

OLYMPUS DIGITAL CAMERABig Sur på Highway 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments