EN ANDERLEDES NYTÅRSAFTEN

newyear

Som jeg vist også nævnte herinde i sidste uge, så har jeg aldrig helt forstået, hvorfor der er så mange, der altid har travlt med at kalde nytårsaften overvurderet, ligegyldigt og en evig skuffelse. I mine øjne handler det jo om hvad man gør det til, og hvis man år efter år forventer at få sit livs aften, så er det selvfølgelig klart, at man ender med at blive skuffet.

Personligt kan jeg ikke se, hvorfor det ikke er fantastisk, at man den ene gang på året, får en mulighed for at gøre ekstra meget ud af alt og hoppe i glimmer og glitter. Ikke at jeg selv er typen, der går all in og giver den fuld gas på alle fronter, men jeg kan godt lide tanken om at have muligheden og så er det jo bare altid rart at have noget at fejre 😉

Jeg har som sådan ikke faste nytårstraditioner. I mange år har jeg holdt med mine gymnasievenner og også et par gange med min madklub (aka – veninder fra uni). En enkelt gang har jeg fejret det i Jerusalem og det der med at rejse over nytår, det gad jeg godt igen.

I år var alle dem som jeg “plejer” at holde med ude og rejse eller havde lavet andre planer, så jeg stod faktisk uden nogen. Derfor teamede jeg op med min lille familie; min søster, hendes kæreste Jesper og mine to cutie-pie-nevøer, Vilfred og August.

Selvom vi var ganske få og børnene kun var med i et par timer, så fik den ikke for lidt og vi fik både snackes, forret, hovedret, dessert og kransekage, Moët, vin, Gin & Tonics og hvad der nu ellers hører sig til. Vi spillede spil snakkede, hyggede, hoppede ind i det nye år, snakkede lidt mere og gik i seng ved 2-tiden.

En anderledes og noget mere rolig nytårsaften, end hvad jeg er vandt til. Men det var faktisk helt perfekt.

Hvordan holdt I jeres nytår i år? 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments