NÅR ALT ER LOVE

img_8054Adlinks: Knit: ASOS (HERE) T-shirt: ASOS (HERE) Jeans: Zara (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Marni 

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hola chicas! Har I haft en dejlig dag? Min har været ganske fin og rar. Den startede kl. 6.30 hvor jeg havde gode ambitioner om at skulle i løbeklub med Adidas. Lige indtil jeg så en million regndråber på mit vindue. Så tænkte jeg, mjaaa og satte uret til en time senere og gemte mig under dynen. Det sker ret sjældent for mig, men det var faktisk utroligt rart..haha..

Dagen startede på Fars Dreng, sammen med den ene halvdel af Society B. Vi spiste morgenmad (selvfølgelig) og brugte derefter et par timer på at brainstorme over fremtiden. Det tegner godt, synes jeg.

Det er skørt, men de her dage går jeg simpelthen rundt med sådan en dejlig og glad fornemmelse i maven. Jeg har svært ved at sætte en finger på hvad det præcis skyldes, men grundlæggende handler det bare om, at livet behandler mig ret godt. Jeg har så mange skønne ting at se frem til og så får jeg også bare set en masse mennesker, som får det bedste frem i mig og som gør, at der aldrig går en dag, uden grineflip og hvad der nu ellers hører sig til. Og så er der forår i luften, selvfølgelig.

Noget andet, som også virkelig varmer, er bloggen her. For det første vokser det hele lige nu. Stille og roligt, men det vokser. Derudover så har jeg nok også bare filosoferet over, hvor sindsygt glad jeg er for, at jeg oprettede domænet for 8-9 år siden. haha. Jeg har nok sagt det før, men det har simpelthen ført så mange gode ting med sig. Oplevelser, muligheder og ikke mindst venskaber.

Tidligere på ugen, gav jeg et interview til en sød specialestuderende. Det gør jeg gerne et par gange om året, for jeg har erfaret, at det faktisk kan være rigtig godt for mig at gå lidt dybere ind i det hele og se det fra andre vinkler. Jeg forlod mødet helt glad og taknemmelig, for det fik mig virkelig til at tænke over, hvor heldig jeg er. Jeg vågner hver dag til noget jeg elsker og faktisk slet ikke kan lade være med. Jeg er meget taknemmelig.

Præcis derfor passede dagens outfit nok også meget godt til mit mood. En lyserød cardigan, og en t-shirt hvor alt er love..haha. Kan I have en skøn aften derude <3

img_8101

img_8070

img_8081

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments