MIN WEEKEND I BERLIN

berlin1

Det gik nok ikke helt ubemærket hen, at jeg tilbragte sidste weekend i Berlin-land. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke havde nogen som helst forventninger til turen og havde næsten ikke tænkt på den, før to dage inden afgang. Det skulle vise sig at blive en af de ture, som oversteg alle mine forventninger.

Allerede da jeg mødte det danske hold i Kastrup lufthavn, fik jeg fornemmelsen af, at det nok skulle ende godt. Holdet bestod af Ditte, Mike, Natalie, Marie og undertegnede. Jeg kendte dem alle i forvejen, men det er jo ikke en garanti for, at vi ville fungere som en gruppe. But we did og havde det SÅ sjovt. Turen bød på forholdsvis meget fritid og vi tilbragte de fleste timer sammen, hvor vi shoppede, så byen, drak kaffe, spiste mad, drak drinks og hjalp hinanden med at skyde billeder. Da vi atter sad i lufthavnen søndag aften, havde jeg lyst til at tage dem alle fire med et en chartertur til Thailand 😉

Vi var inviterert derned af den tyske hjemmeside, Rabathelten, som netop er lanceret i Danmark. Kort fortalt, så er det en side, som samler en masse rabatkoder fra de forskellige webshops. Her snakker vi både ASOS, H&M, Sarenza, Vero Moda og en masse andre.

Da vi ankom fredag eftermiddag, blev vi kørt ud til deres hovedkontor i Kreuzberg. Her fik vi frokost og folkene bag Rabathelten, fortalte lidt om hvad de ville og hvad de kunne. Efterfølgende blev vi inddelt i hold, da de havde planlagt en såkaldt “shopping-konkurrence”.

Derefter blev vi kørt Mall Of Berlin, hvor de havde opstillet en scene i midten af centret. Vores hold fik tildelt en model og så havde vi en time, hvor vi skulle gå rundt i de forskellige butikker, for at finde et outfit til vores tildelte model. Det skulle både kunne fungere til hverdag og til fest og så måtte det kun koste 200 Euro in total. Ikke helt nemt. Vi klarede det, men mit hold vandt dog ikke. Jeg har senere ladet mig fortælle, at vi kom ind på en 2. plads 😉

Om aftenen var hele holdet ude og spise middag og drikke drinks på baren på vores hotel. Dem fra Rabathelten var heldigvis ligeså glade for en god fest som jeg er, så aftenen sluttede først på den sene side af midnat.

Lørdag og søndag var vi fri til at gøre hvad vi vil og selvom det både var koldt, gråt, mørkt og snefuldt, så var det egentlig ganske rart med et lille besøg i en af de skøreste, grimmeste og pæneste byer jeg kender.

berlin2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments