MASON PEARSON BØRSTEN – ER DEN VIRKELIG ALLE PENGENE VÆRD?

img_4847Mason Pearson Pocket Bristle

Den opmærksomme læser husker måske, at jeg i år (eller sidste år hedder det vel) forærede mig selv en julegave. En ting, som jeg har ønsket mig rigtig længe, men som jeg både har været for nærig og skeptisk til at købe. Jeg snakker naturligvis om den hypede Mason Pearson børste, som koster noget nær spidsen af en jetjager. Eller måske ikke helt, men det er altså en ret pricy børste.

Dengang lovede jeg, at jeg lige ville komme med en tilbagemelding på, om den virkelig VAR alle pengene værd, når jeg havde testet den i et stykke tid. Personligt har jeg næsten kun læst gode ting om den, men har også haft en lille mistanke om, at folk ikke har turde sige andet, når de har betalt så meget for et stykke plastik med svinehår. Jeg lover at jeg nok skal være ærligt 😉

Lad mig starte med konklusionen:

Er den virkelig alle pengene værd? Ja og Nej! Ja, hvis du er klar til at smide mellem 750 og 1200 kr. efter en børste og nej, hvis du klarer dig fint med alternativer, som er gode, men måske lige mangler den lille ekstra ting (som også kunne være udseendet).

Nu har jeg brugt den mange gang dagligt, i en lille månedstid og det er jo ikke fordi mit hår har forandret sig synligt, at blevet 20 gange pænere, tykkere, mere glansfuldt og alt det der. Når det så er sagt, så har jeg ikke fortrudt et sekund og jeg er faktisk blevet så glad for den, at jeg overvejer at spare op til den større model.

Jeg er slet ikke hårekspert og kan derfor ikke udtale mig om alt muligt teknisk omkring hvad der er godt for håret og hovedbunden og desuden tror jeg også på, at den slags ting er meget individuelt. Men èn ting er sikkert og det er, at jeg TYDELIGT kan mærke, når jeg har brugt min Mason Pearson, frem for min gamle børste (som altså også er rigtig god)

Hvad er det så at den gør?

Ja, efter hvad jeg har læst mig frem til, så siger de kloge, at den skulle være rigtig god for hovedbunden, gøre håret mere glansfuldt og ikke mindst mindre elektrisk. Min hovedbund har aldrig fejlet noget og det gør den heller ikke nu. Om jeg kan se en forskel på glansen ved jeg heller ikke helt, men jeg kan med sikkerhed sige, at jeg kan se en kæmpe forskel på strukturen i mit hår.

Normalt bliver det enormt elektrisk her om vinteren og til tider ret umedgørligt. Den næste dag kan det være helt tørt og samle sig i tung kedelige klumper. Dèn klarer Mason Pearson til perfektion og det er helt klart derfor, at jeg har så meget optur over den. Hvis jeg bruger den om morgenen, så holder mit hår sig fint indtil omkring middagstid. Så får det en tur til og det samme sidst på dagen, hvis jeg skal ud om aftenen og ikke for længst har kastet mit hår op i en knold.

Rent teknisk set, så er det mere eller mindre det, som jeg har at byde ind med. Hvis man har pengene og gerne vil gøre noget godt for sit hår, så vil jeg klart sige DO IT. Orker man ikke at kaste så meget efter en børste, så er jeg sikker på, at man bliver mindst lige så lykkelig for et billigere alternativ. Endnu et lille plus man får ved Mason Pearson er naturligvis også, at den er pæn som dagen er lang. Men det kræver naturligvis også, at man vægte den slags som en værdi 😉

De sidste mange år, har jeg brugt den her fra  Maroccanoil, der ligesom Mason Pearson, også består af vildsvinehår. Den har jeg været super glad for og kan anbefales den på det varmeste.

Min Mason Pearson børste har jeg købt henne hos My Lèontine, hvor den også findes i flere farver og størrelser.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments