FRA MIG TIL MIG

img_4847Mason Pearson, Pocket Bristle & Nylon

Hej alle zusammen og rigtig glædelig jul <3 Jeg håber at I nyder de stille dage, ligeså meget som jeg gør. Vores juleaften forløb ganske stille og roligt og som I måske kunne se henne på Insta, så var vi en meget lille forsamling, bestående af min mor, min far og jeg selv. Det lyde måske lidt kedeligt, men det er faktisk helt enormt hyggeligt. I dag kommer min søster og hendes familie til julefrokost, så der bliver roen nok afbrudt for en kort bemærkning 😉

Jeg havde jo egentlig sagt, at jeg ville holde helt blog-fri her over julen, men jeg fik pludselig sådan en lyst til lige at tjekke ind og sige hej 🙂 I samme anledning kan jeg jo passende lige vise jer en af mine julegaver – nemlig den fra mig til mig. Jeg giver mig selv en julegave hvert år og det er bestemt en tradition, som jeg kan anbefale.

Nu er jeg selvfølgelig også i den situation, at jeg har en meget lille familie og derfor er det der med julegaver, ikke noget, som jeg skal gå og spare op til hele året. Som I kan se, bestod gaven i år, af en Mason Pearson-børste, som jeg har købt hos MyLèontine. Det er den lille af slagsen, for mere havde jeg ikke råd til 😉

Jeg har egentlig altid været lidt fascineret af de børster. Både fordi de er enormt pæne, det kan vi ikke komme udenom, men også fordi de må kunne et eller andet helt vanvittigt, til den pris 😉 I løbet af de sidste par år, har jeg spurgt mange lykkelige ejere, som den virkelig var pengene værd og alle har svaret JA. Der har jeg så også haft en lille mistanke om, de de ikke har turde at svare andet, når de har betalt mellem 750 og 1200 for en hårbørste 😉

Vi må lade det komme an på en prøve og jeg giver selvfølgelig en update, når jeg har testet den i et stykke tid.

Kan I have en SKØN 1. juledag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments