MY NEW BABY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGucci Padlock bag

Indlægget indeholder reklamelinks

Okay, jeg føler efterhånden, at jeg har snakket så meget om den taske herinde, at det er på grænsen til det pinlige. Men det er trods alt også noget, der har fyldt forholdsvis meget i mit hovede. Selvom det ikk er mit første dyre taske-køb, så er det alligvel en forholdsvis stor ting og en del af mig synes også, at det er helt loco at bruge SÅ mange penge på en lille bitte taske.

Når det så er sagt, så er jeg så vanvittig glad for den, at jeg nærmest har haft lyst til at sove ved siden af den, de to nætter, den har boet hos mig. De af jer, som har fulgt godt med herinde ved også, at jeg har haft et godt øje til lige netop den her model, i forholdsvis lang tid. Over sommeren begyndte jeg at lege med tanken om, at jeg ret godt gad at have en Gucci taske og hver gang jeg kiggede på udvalget, var det den her, som jeg blev ved med at vende tilbage til.

Jeg begyndte at spare op og lagde alt hvad jeg overhovedet kunne til side og da søndagens Tradono marked endte med at blive en kæmpe succes, kunne jeg endelig tillade mig at gøre alvor ud af det. I ugen op til, var jeg også begyndt at kigge lidt på GG Marmont modellen, i en af de fine farver. Især fordi, jeg pludselig godt kunne lide tanken om, at have en farverig taske og det var især den lyserøde version, som jeg forelskede mig. Den havde havde jeg også set i butikken inde på strøget.

Mandag kørte jeg derind, men der var den selvfølgelig udsolgt. Det samme var Padlock-modellen, som er den jeg endte med at købe. Jeg prøvede GG Marmont i rød og var faktisk lige ved at slå til, men det føltes ikke 100% rigtigt. Da jeg kom hjem satte jeg mig ned og tænkte godt og grundigt om. Jeg endte med at komme til, at jeg egentlig ville gå tilbage til mit udgangspunkt. Især fordi, det også var en taske med monogram, som jeg gerne ville have fra starten. Mandag aften blev den klikket hjem og onsdag morgen kom den med UPS.

Indtil nu har jeg ikke fortrudt et sekund. Og så tror jeg heller ikke at vi snakker mere om den taske. Dog kan jeg ikke love, at I ikke får den at se konstant på mine billeder i fremtiden 😉

Den kan iøvrigt findes lige her, hvis der andre, som går med de samme tanker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments