DE SMUKKESTE SMYKKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kende I det der med, at man støder på noget der er så pænt og falder så godt i ens smag, at man næsten får fornemmelsen af, at designeren bag, har kunne læse ens tanker? Det er præcis sådan jeg har det med smykkemærket Jukserei og hver gang de lancerer noget nyt, er det som om, at de bliver ved med at overgå sig selv.

I dag modtog jeg en lille pakke fra deres webshop og jeg har så meget optur over indholdet, at jeg lige bliver nødt til at dele det med jer. De smukke Solar Flyting Dot-øreringe er tilpas detaljerede og tilpas simple til min smag. Lige nu kan jeg desværre ikke finde dem inde på shoppen, men de skulle meget gerne lande lige om lidt.

De små øreringe, Pollen Twist er til gengæld lige her og det er bare en af de modeller, som man altid mangler og som ender med at sidde i mine øre i flere måneder, når jeg tager dem i. Derudover passer de også perfekt til de fine Noora-øreringe, som jeg også er den lykkelige ejer af.

Det var bare lige det jeg ville sige. Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments