DE FINESTE FLADE FORÅRSSKO

img_1904Reklamelinks: Grønne slip-ons // Himmelblå flats

…Fra Flattered (hvis vi lige skal følge bogstavrimet helt til døren ;-))

Det sker mere og mere ofte, at jeg lige slår et smut forbi Flattered og det er nok gået hen og blevet en af mine favoritter, når det kommer til sko. For det første kan jeg mere eller mindre li’ alle deres modeller og for det andet er deres udvalg ret genialt. Langt de fleste styles er den slags, som man rent faktisk kan gå i og hvis man leder efter de perfekte hverdagssko, så er det altså der, man skal gå hen.

Jeg fik mit første par derfra, tilbage i efteråret og fordi de var så fantastiske at gå i, besluttede jeg mig for, at det bestemt ikke skulle være det sidste. De seneste par uger har jeg tilføjet hele to nye til samlingen. De grønne bestilte jeg faktisk allerede tilbage i Marts, men fordi de blev ved med at blive udsolgt, har jeg først modtaget dem nu. Heldigvis er sommeren stadig lang 😉

Jeg har ikke brugt nogen af dem endnu, fordi jeg nærmest ikke har turde at gå i andet end sneakers pgs. min dumme fod. Den er heldigvis i bedring, så jeg satser på, at der ikke går forfærdelig lang tid, inden I kan spotte mig i dem.

img_1884

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments