NYT SPISEBORD (FINALLY)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAffiliatelinks: Table from ELLOS / Chairs from ELLOS / Shirt from Gina Tricot

Annonce for ELLOS

I noget der føles som evigheder, har jeg ledt med lys og lygte efter et nyt spisebord, men det helt perfekte bord, har bestemt ikke hængt på træerne. Det var egentlig ikke fordi jeg havde specielt høje krav, men der var bare ikke noget, der føles helt rigtigt, ved alle dem jeg kiggede på. Jeg var endda villig til at kaste ret mange penge efter et, men selv i dèn sektion, var der heller ikke lige noget, der tiltalte mig specielt meget.

Det eneste krav, eller ønske om man vil, var, at det meget gerne måtte være rundt.  Det var måske også det, der gjorde det ekstra svært, for runde spiseborde findes der altså ikke specielt mange af, har jeg opdaget nu.

Pludselig droppede det her ind henne hos ELLOS og jeg vidste bare at det skulle være det. Noget siger mig, at det var ment to be, for se lige hvor godt det passer til mine stole, som i øvrigt også er fra ELLOS. Det kom med posten i torsdags og jeg var heldigvis så heldig at få solgt mit gamle bord på nul komma fem. Post Nords “fantastiske” service inkluderede ikke hjælp med at løfte det op på 4. sal, så den har jeg sørme også selv klaret.

Det går ikke stille for sig herhjemme, lige for tiden. Her til eftermiddag kom min veninde, Line, forbi og satte i knagerække op, så jeg langt om længe har fået styr på min taskesamling. Hvem sagde, at kvinder ikke kan bruge en borremaskine eller bære tunge møbler op på 4. sal?? 😉 Resultatet kan I se henne på min Instastory.

Der er endelig ved at komme styr på situationen. Endda så meget, at jeg overvejer at filme en lille roomtour en af de kommende dage.

Kan I have en skøn aften derude <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments