OM WEEKENDEN OG VINTERSTØVLER

img_6475Reklamelinks: Puffer jacket: Gina Tricot Sweatshirt: H&MxERDEM Jeans: 2ND One Shoes: & Other Stories Bag: Gucci

Reklame for & Other Stories

Hola chicas!

Hermed første bevis på, at jeg atter er tilbage i kulden, hvor der er knapt så mange farverige baggrunde og hvor min påklædning er noget lidt andet end blomstrede sommerkjoler. I fredags nåede jeg nærmest kun lige hjem og pakke min store kuffert ud, for så at pakke en ny (og lidt mindre) og sætte kursen mod Fyn, hvor jeg har tilbragt weekenden. Jeg trængte lidt (meget) til at se min familie og så selvfølgelig også til at julehygge lidt. Det viste sig at være en ret god beslutning og de sidste par dage, har været præcis som de skulle være. Jeg har hygget, drukket glögg, gået ture, løbet ture, fortalt om min rejste og siddet en del foran computeren, hvor der også var en del arbejde, der skulle indhentes.

Noget andet jeg også nåede hjemme i København, var et lille smut på posthuset, hvor der lå en lækker pakke fra & Other Stories og ventede på mig. Den indeholdt de skønne vinterstøvler, som I ser her og de er heldigvis ligeså gode og varme, som jeg håbede på. Vi bliver fine venner, de næste par måneder, det er sikkert og vist. I pakken lå der også den her flotte kjole, som jeg har sukket efter længe. Elsker virkelig længden på den og så fungerer den også fint som nederdel, med en strik eller sweatshirt uden over.

Nu vil jeg hoppe ned i køkkenet og hjælpe min mor med lidt madlavning. Kan I have en skøn aften derude! Jeg tjekker selvfølgelig ind igen i morgen 

img_6494

img_6520

img_6468

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments