MIN SENESTE ASOS-BESTILLING

ASOS leggins

Skal I høre noget lidt skørt? bag kulissen her på bloggen, kan man jo se en hel masse statistikker på en hulens masse forskellige ting. Bl.a kan man se hvilke indlæg, der har hittet aller mest i hele bloggens histories. Det mest læste er faktisk min store guide til Bali og det skyldes nok både lidt hjælp fra Google og at Bali har været vanvittigt populært de sidste par år.

På 10-pladsen ligger et indlæg fra 2017 som ganske enkelt handler om noget så simpelt som min seneste ASOS-levering. Om jeg ramte en god dag eller om det virkelig èr interessant at se hvad jeg har købt på ASOS ved jeg ikke 😂Men lad os sige at det sidstnævnte, for nu får I altså lige sådan en omgang igen.

Dengang i 2017 bestod en RIGTIG stor del af min garderobe af ASOS og jeg lagde, som minimum, en bestilling hver måned. Sådan er det ikke længere og nu går der faktisk ret lang tid imellem mine leveringer. Men i sidste uge faldt jeg altså i fælden. Mest fordi jeg bare sad og browsede lidt en aften og da jeg faldt over den sorte La Soleil-sweatshirt var det kærlighed ved første blik og jeg vidste at jeg var nødt til at klikke den hjem. Spørg mig ikke hvorfor, men når jeg shopper online synes jeg altid at det føles lidt fjollet “kun” at købe en ting, så jeg faldt lige lidt mere at putte i kurven. I fredags kunne jeg hente min bestilling nede i kiosken og selvom det et eller andet sted er lidt ligegyldig info tænkte jeg, at jeg da lige vil dele indholdet med jer!

ASOS bluseGrå langærmet polo

Kan I huske at jeg efterhånden har snakket om en lignende bluse fra H&M et par gange? Jeg nåede aldrig at klikke den hjem inden den blev udsolgt i min størrelse #typisk. Heldigvis kunne jeg finde en lignende (og endda lidt pænere, synes jeg) henne hos ASOS til samme fine pris. Så den skulle selvfølgelig med 🖤

ASOS bluseLa Soleil-sweatshirt

Banditten, der var skyld i hele mit køb. Nu har jeg jo egentlig lidt et princip om ikke at gå i sort tøj, men den her er simpelthen så fin og så elsker jeg bare teksten, som selvfølgelig handler om solen. I slutningen af sidste år klikkede jeg faktisk en t-shirt hjem med selvsamme tekst, men det var åbentbart ikke nok.

ASOS legginsMonogram Leggings 

En af de helt store tendenser sidste sommer, var gamacher, eller cykelshorts om man vil. Den deler vandede, men personligt er jeg ret stor fan og jeg håber at den er kommet for at blive. Eller i hvert fald, at vi lige får et par sæsoner mere. Nu er jeg jo i den heldige situation, at jeg snart sætter snuden med Sri Lanka og sommerlige temperaturer og der har jeg tænkt mig at dyrke gamache-tendensen fuldt ud. Derfor havde jeg heller ikke noget valg, da jeg faldt over dem her. Jeg ELSKER dem, men er til gengæld ret sikker på, at mange nok ikke er helt enige i min begejstring 😂

ASOS bluse

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments