MIN SENESTE ASOS-LEVERING

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFine sorte støvler, som endda er på udsalg

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Go’søndag morgen, alle zusammen. Beklager det lidt sene tjek-in i dag, men festen i går endte med at blive en af de rigtig rigtig gode og i dag har jeg seriøs hovedpine, vandmangel, pizza-craving og hvad der nu ellers følger med, når man vælger at drikke flere genstande, end man kan tælle på to hænder. Men tro mig, det var hele prisen værd.

Af samme grund, så vil jeg også holde teksten forholdsvis kort, for chancerne for, at jeg rammer forkert på tasterne, er forholdvis store 😉 Men som jeg lovede i går, så vil jeg jo lige viser jer indholdet af min seneste ASOS-levering. Jeg lagde en forholdsvis stor bestilling tidligere på ugen og den endte heldigvis med at blive leveret inden weekenden, så jeg kunne heldigvis danse hele natten i går, i de sorte støvler. Det der med høje hæle, er jo ikke noget jeg gør mig specielt meget i, men mærkeligt nok, så er fødderne noget af det seneste, som jeg ikke har ondt i dag..hah 😉

Pakken indeholdt i øvrigt også denne her og de her, men jeg er lidt i tvivl om, om jeg skal beholde dem eller om de skal retur. Time will show.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASmuk smuk blomsterkjole. ELSKER printet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYndig t-shirt. Er det forår snart?

OLYMPUS DIGITAL CAMERALoved. Whats not to love?

OLYMPUS DIGITAL CAMERASjove øreringe og et pænt tørklæde

OLYMPUS DIGITAL CAMERABlå kjole <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAfgjort de bedste dansesko til dato

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments