TIRSDAGSTIP: DE SMUKKESTE HÅRSPÆNDER

Hairclips

Selvom jeg til tider har et anstrengt og kompliceret forhold til Instagram, så er det altså også et sted, hvor jeg finder enormt meget inspiration og ikke mindst fristelser. Jeg har i lang tid holdt godt øje med profilen Hairclipscph, som laver de FINESTE hårspænder og klemmer. Bag den står karla, som også designer dem selv.

Jeg elsker at internettet og ikke mindst sociale medier har gjort det muligt at så mange små forrestninger kan blomstre op og få succes. Det er da heller ikke fordi jeg ikke selv har leget med tanken om at kaste mig ud i noget. Men mere om det en anden dag. I dag ville jeg bare lige tjekke ind og vise jer den nyeste tilføjelse til min spænde-samling. Selvfølgelig det smukke Amour-spænde.

I kan se mange flere modeller og billeder henne på Instagram!

Kan I have en skøn aften 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments