OM MANDAG OG NYE FINE SMYKKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola chicas! Håber I har haft en dejlig mandag? Min har været en af de der helt praktiske af slagsen og i skrivende stund, har jeg faktisk kun været uden for min lejlighed i formiddags, da jeg skulle til en stram op-time. Ellers har jeg mere eller mindre udelukkende brugt tiden på at krydse punkter på min to-do-liste af. Det har bl.a betydet oprydning i mit træningstøj, regnskab efter mine rejser (thank god at jeg fik solgt så gode ud til søndagsens Tradono Market) fixning af et problem på min computer, som jeg har ville gøre i flere måneder og så selvfølgelig en masse blog-arbejde. Spændende, ik? 😉

Nå, men det jeg egentlig ville med det her indlæg, var skam bare at vise jer et par nye tilføjelser til min smykkesamling. Er de ikke fine? Kirsebær-halskæden er fra danske By Caroline Abel, som laver de fineste og mest finurlige smykker.

Øreringene er fra Jukserei, som også er det dansk brand, der dog holder til i Berlin. De har hængt i mine øre siden jeg hentede dem på posthuset lørdag morgen og der bliver de hængende i et stykke tid 😉 Desuden elsker jeg, at deres stylenavn er Noora. Hvor mange små piger tror I egentlig der blive døbt Noora i år? 😉 Det fine hårspænde og er også fra Jukserei.

Nu vil jeg hoppe i tøjet og sætte kursen mod Frederiksberg, hvor min veninde har inviteret på middag. Kan I have en skøn aften.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments