FAMILIEWEEKND, NORDFYN OG PÆNE DØRE

img_7729Adlinks: Jacket: Weekday Skirt: Six Ames (HERE) Hat: Gina Tricot (HERE)

Hej venner! Har I nyder I weekenden? Det kan I dælme tro at jeg gør. Torsdag eftermiddag hoppede jeg på toget mod Fyn og her befinder jeg mig stadig. Fredag kørte vi up north, hvor vi havde leget et kæmpe feriehus. Mine forældre, min søster + børn og kæreste OG hans forældre.

Det har været koldt som bare pokker, så vi har primært brugt tiden på at hygge, spise, spise, spise, drikke øl, drikke vin, spille spil, hygget og så har vi selvfølgelig også været ude og gå en tur i Bogense, som vi bor i udkanten af. SÅ rart og noget nær den perfekte måde at tilbringe en vinterweekend.

img_9679Jeg har naturligvis i mine to taske-favoritter. Marni og By Malene Birger <3

img_7752Hvis der er noget jeg elsker, når jeg rejser og besøger nye byer og steder, så er det at kigge på facader og flotte døre. Bogense havde rigtig mange af begge dele og selvom mine hænder var ved at fryse af, hver eneste gang jeg skulle tage et billede, så kunne jeg ikke holde mig tilbage.

img_7747La grande familia

Nogen vil nok tænke, at det er en anelse skørt, at jeg rent faktisk har lyst til at tage på ferie med mine forældre, min søster og hendes kæreste OG hans forældre. Det virker måske også lidt 7.-hjul-agtigt. Men sandheden er, at jeg stortrives i deres selskab og ELSKER når vi alle er samlet. Mine svoger-forældre, som jeg ynder at kalde dem, er det bedste selskab og de er altid med på den værste 😉 Tro det eller ej, men hele den her tur, var faktisk min idè.

img_7745endnu en pæn dør

img_7743Bogense baget i solskin. Selvom kulden var bidende, så var det faktisk første gang i år, at man kunne mærke solen varme, når man fandt et sted i læ og ro. 

img_7724Iført min varmeste jakke, uld fra top til tå og naturligvis mine elskede UGG’s

img_7750

img_7756Find Holger – eller nærmere bestemt “Svogmor-Kirsten”, som jeg lige fangede på en gåtur langs vandet.

Processed with VSCO with t1 preset

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments