DET VILDESTE HOTEL JEG NOGENSINDE HAR BOET PÅ

img_5728

Åh manner! Det er slet ikke til at forstå, at det kun er lidt over en uge siden, at jeg befandt mig mit i Balis jungle, på den mest fantastiske hotel, jeg nogensinde har boet på. Så fantastisk, at det fortjener et indlæg for sig selv. Så det får I her.

Hotellet hedder Hoshinoya og som navnet næsten også afslører, er det en japansk hotelkæde, som har hoteller flere steder i verden og deres resort på Bali er et af deres aller nyeste. Det ligger i Ubud, omgivet af jungle, palmer, lianer og andre tropiske ting. Vi befinder os i luksusklassen, så hvis man ikke har et kæmpe rejsebudget, er et par overnatninger nok det mest realistiske. Vi havde to og det var faktisk meget passende. Som sagt ligger det midt i junglen og vild natur og det begrænser lidt mulighederne for at lave alt muligt andet, end at blive på hotellet og slappe af.

Men når man nu alligvel er på de kanter, så bliver man også nødt til at tage et smut ind til Ubud by og besøge det fantastiske marked og spise på en af de skønne restauranter. Det tager ca. en halv time at køre derind og hotellet tilbyder også en gratis shufflebus flere gange om dagen.

Alt var så pænt, lækkert, rent og virkelig helt fantastisk og jeg tog selvfølgelig en million millard billeder, som jeg langt om længe har fået kogt ned til 20 stykker, så se med engang..

Processed with VSCO with a6 presetHotellet ligger på en slags skrænt, hvor de har været så geniale at placere en masse “bure” hvor man kan sidde i ly for troperegnen og drikke kaffe, te eller endda nye morgenmaden. Ret magisk.

img_5715Tre på stribe

img_5745Alle værelserne (eller villaer, vil jeg nok nærmere kalde det) har deres egen have, hvor der også er privat udgang til poolen og madrasser, der indbyder til ren afslapning.

img_5756

img_5859I restauranten serverer de morgenmad, hvor man kan vælge mellem en japansk eller amerikansk udgave og dertil får man selvfølgelig frisk frugt og vanvittig lækkert brød. 

img_5876Vi var også på et lille kursus, hvor vi lærte at lave hinduistiske blomsterbindinger, som vi efterfølgende ofrede ved templet. Eller vi prøvede at lære der, for det er altså meget mere svært, end det ser ud til at være. 

img_5872

img_5880Farverne <3 

img_5890

img_5902Det pæneste sted, jeg nogensinde har taget en eftermiddagslur 😉

img_5944

img_5980

img_5988Kat og Rikke waiting for breakfast like..

img_6003Sådan ser en perfekt morgenmad ud i min verden. Efter sådan en tur, så er det lidt som om, at udvalget i Rema 1000’s frugtafdeling dør lidt 😉 

img_5997

img_5994

img_6015Pool-perfection

img_6053Mig og min Samsonite, som bestemt ikke har lyst til at forlade det lille paradis

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments