MIN NYE REJSE-BUDDY

img_6053Reklame for Samsonite

Mød min nye rejsebuddy 

Hvis der er noget, der har stået på min ønskeliste i lang tid, så er det en ny kuffert. Da jeg var yngre og kun rejste et par gange om året, så betød den slags ikke specialt meget for mig, men efter et par år, hvor jeg  i lange perioder, mere eller mindre har boet i en kuffert, er det gået op for mig, hvor meget det faktisk betyder for rejsen, at udstyret er iorden. I min jagt på den helt perfekte kuffert har jeg haft tre ret simple krav:

  1. Den skal være rummelig og kunne indeholde tøj og nødvendigheder til en uge.
  2. Den skal være nem at gøre med
  3. Den skal selvfølgelig også være pæn og gerne matche med min By Malene Birger hand luggage-taske.

Da jeg mødte den her bandit fra Samsonite for første gang, var jeg faktisk ikke et sekund i tvivl om, at det skulle være den #loveatfirstsight. Den har mere eller mindre det hele og opfylder alle mine krav – og lidt til. Den her rejse er den første, som den er med på og vi har simpelthen allerede fået et vanvittigt godt forhold. Størrelsen er perfekt, det samme er farven og så er det virkelig en drøm at køre med den.

Det er den model, som hedder Lite Cupe Spinner, og farven hedder Grafit. Den kan købes lige her og så naturligvis også i Samsonite-butikker over hele verden.

Processed with VSCO with a6 preset

img_6009

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments