10 IRRITERENDE HVERDAGSMOMENTER

giphy

1. Når man har penge til at shoppe og ikke kan finde noget man gerne vil have, hvorimod man selvfølgelig vil have hele verden, når man ikke har nogen penge.

2. Når man hører radio og Top Gun kommer på.

3. Når man lige skal have en kaffe to go, fordi det kunne være lækkert og smart, men i virkeligheden ender med hænderne smurt ind i kaffe, fordi lagkagehuset laver verdens “bedste” og mest tætte to go kopper.

4. Når man står i ovenstående situation og ikke kan se skyggen af en serviet.

5. Når man tænker “nu ligger jeg den lige der, for så kan jeg helt sikkert fine den igen”  og kort tid efter selvfølgelig tænker “hvor var det nu jeg lagde den?”

6. Når man finder en seddel i postkassen, der fortæller, at man skal hen på posthuset og stå i verdens længste kø, for at få udleveret en pakke af verdens mest sure personale.

7. Når man har taget høretelefoner i og hopper op på cykelen, men får stoppet musikken med et smæk, fordi høretelefonerne har fået fat i styret og bliver revet ud af ørene i bevægelsen. Er jeg den eneste, som oplever det forholdvis ofte?

8. Når man går rundt om sig selv i flere dage, for at beslutte, om man skal købe de der sko eller ej. For så endelig at beslutte, at det skal man, for derefter at opdage, at de er udsolgt i ens størrelse. Det skete for mig så sent som i torsdags, hvor jeg ville have fingrene i de her fantastiske Ganni-sko. Heldigvis har Boozt nu også fået dem hjem <3

9. Når man så endelige får fat i de sko og derefter opdager noget, som man meget hellere vil have haft. Nu er det de her, som jeg pludselig har kastet min kærlighed på.

10. Når man ikke kan finde ud af hvor man tænder Espresso-maskinen. Det er som om, at hver eneste maskine der er lavet, har sit eget tænd/sluk-system Jeg bliver aldrig klog på de maskiner og kommer aldrig til at forstå hypen. Hilsen en der sidder i Amsterdam og lige har kæmpet en kaffe-kamp i 20 min alt for tidligt søndag morgen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments