SÅDAN KOMMER DU I JULESTEMNING

img_6631Reklamelinks: Jacket: Meotine Sweatshirt: Sportmax Dress: & Other Stories Shoes: & Other Stories Bag: Gucci

Sponsoreret af & Other Stories

Det kan godt være, at det både er mørkt, gråt og koldt og I har nok også fornemmet, at jeg ikke er fan af nogen af delene. Men ved I hvad? Det findes der åbentbart en kur imod og den hedder “en tur i tivoli”. I går havde Eva Solo inviteret på det fineste event på Gemyse, som ligger i Tivoli og hvis I ikke allerede har været forbi haven og set de smukke lys og alt det andet, de har bygget op derinde, så er det bare om at komme afsted. Der er simpelthen SÅ hyggeligt og det er fysisk umuligt ikke at komme i julestemning derinde. Det hører I altså fra en, som både har overvejet at rejse væk i juledagene og forsøgt at overtale sin familie til at droppe julegaverne. Dog uden succes med nogen af delene 😉

Jeg var hoppet i mine elskede nye vinterstøvler, som jeg har boet i, siden jeg kom hjem til kolde Danmark. ELSKER dem og de er både varme og enormt anvendelige. De lå jo som sagt og ventede på mig på posthuset da jeg kom hjem og i samme pakke, lå der også denne smukke kjole. Den har jeg faktisk næsten ligeså meget optur over. Jeg havde den både på i fredags, da jeg var til åbning af den nye Sliders på Vesterbro, i weekenden hjemme hos mine forældre, i går, hvor den fungerede som nederdel og her til eftermiddag tror jeg faktisk også at den kommer på igen. Der skal jeg nemlig til julehygge i min venindes kollektiv og efterfølgende til middag med Jane König. Med andre ord, er det kjolen der kan alt 😉

Kan I have en skøn aften derude 

img_6592

img_6613

img_6579

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments