POSTKORT FRA SINGAPORE #2

img_6388

Nu har jeg taget hul på den sidste dag i Asien-land i denne omgang. Faktisk går flyveren hjem i aften ved midnatstid og så skulle jeg meget gerne være tilbage på dansk jord tidlig fredag morgen. Om jeg glæder mig? Absolut ikke. Som jeg også fortalte i går, så har jeg lykkeligt glemt hvordan vinter føles og at solen rent faktisk kan gå ned midt på eftermiddagen. Mest af alt er jeg bare lykkelig over, at jeg allerede skal tilbage på de her kanter i slutningen af januar.

For 2. gang i år, har jeg tilbragt en lille uge I Singapore og jeg må bare sige, at byen vokser og vokser på mig. Her er virkelig helt fantastisk og på mange måder virker det som om, at mulighederne er uendelige. Man kan vitterligt alt; shoppe billig bling i Chinatown, eksklusive tasker på Orchard Roads, highstreet i de mange malls, spise street food i little india, løbe lange ture og se på smuk natur i Botanic garden, tage på stranden på Sentosa og ikke mindst føle sig fuldstændig sikkert og tryg. Flere af jer har spurgt om nogle gode råd eller tips og tricks til byen og det skal I selvfølgelig få. Jeg satser på at få lavet en lille guide så hurtigt som muligt 🙂

Dagens bedste nyhed er dog, at Kat langt om længe kom på et fly i går aftes og midt i nat kunne jeg stå op og lukke hende ind. Det er utroligt hvordan de mest umulige projekter oftest lige løser sig på falderebet. Jeg har stadig ikke helt fattet hvor heldig hun har været. Det tror jeg egentlig heller ikke at hun selv har 😉

Nu har vi heldigvis en hel dag I Singapore og den skal vist bare bruges på en tur i Chinatown, lidt hygge, godt mad og selvfølgelig den sidste iskolde Tigerøl på terrassen.

img_6320

img_6384

img_6377

img_6264Ricky <3

img_6376

img_6372

img_6194

img_6190

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments