ÅRET DER GIK #3

Så er vi sørme nået til tredje afsnit af mit tilbageblik på 2017. De to første kan I se HER og HER. I det her afsnit starter vi i Juli-måned, hvor højsommeren meldte sin ankomst. Den sommer, som de fleste vist husker som regnfuld, kold og våd. Selv synes jeg ikke at det var såååå slemt og efter at have gennemgået mine arkiver kan jeg se, at der altså var sol i ny og næ og plads til at gøre sommerting.

Når det så er sagt, så husker jeg det, som verdens længste sommer og hvor stilheden i min indbakke var larmende. Jeg elsker at tage en uge eller to med ro på, men i år varede det i flere måneder og alt gik i sneglefart. Det handler nok også om, at jeg husker min sommer som en lille smule kedelig. Mens hele landet søgte mod syden, så blev jeg hjemme i Danmark. Det var aftale jeg lavede med mig selv, efter et forår hvor jeg boede i en kuffert og nærmest kun var i Danmark, når den skulle ompakkes.

Højsommer blev til sensommer og sensommer blev til efterår. Selvom jeg ikke husker det som “the summer of my life” så var der alligvel en del gyldne glimt. Se med engang 🖤

juli

JULI

▪️ Jeg tog til Fyn og blev der i godt og vel 3 uger. Det var egentlig planen, at jeg kun skulle være der i en lille uge, men da sommerstilheden for alvor lagde sig over landet, besluttede jeg mig for at joine the circus og kom helt.ned.i.tempo.

▪️ Jeg gik i hvid kjole midt i bøgeskoven og nød et af de sjældne solglimt.

▪️ Plukkede kornblomster på de fynske marker. Manner hvor det syn får mig til at savne dansk sommer!

▪️ Jeg tog en endagstur til Lyø. Før var jeg ret betaget af de sydfynske øer, men efter den tur, overvejede jeg nærmest at flytte derned.

▪️ Jeg delte opskriften på et par simple og lækre sommersalater.

▪️ Jeg fandt en masse fotoalbum fra min barndom og delte ud af de gyldne glimt.

▪️ Jeg havde en af de bedste restaurant-oplevelser jeg har haft i København. Det er en kæmpe fejl, at jeg ikke har været tilbage siden.

▪️ Jeg tog på Staycation i København med mine veninder. Noget vi fandt på, fordi vi ikke kunne få kalenderkabalen til at gå op i forhold til at rejse. Det viste sig at være verdens bedste idè.

august

AUGUST

▪️ Jeg tog på sommerferie med hele min familie. Turen gik til den svenske skærgård, hvor vi boede i små røde træhytter, lidt syd for Stockholm. 2017 var afgjort året, hvor jeg blev endnu mere svenskofil.

▪️ Jeg bestilte de fineste visitkort og delte et lille tip til, hvordan man kan få lavet sådan en omgang.

▪️ Jeg lavede sommeren sjoveste kampagne, som bl.a inkluderede min yndlingsvin og mine bedste veninder.

▪️ Sommermodeugen stod for døren og for første gang i mange sæsoner, besluttede jeg mig for at deltage. Både fordi jeg havde lyst og fordi årstiden gør det noget nemmere at køre fra show til show. Jeg havde helt glemt den her fantastiske unicorn-kjole fra Pieces, som jeg var hoppet i en af dagene.

▪️ Efter mere end et år søgen, fandt jeg endelig et rundt spisebord.

▪️ Jeg blev mere og mere glad for farver.

▪️ Jeg testede tørshampoo’er til den store guldmedalje og tippede og udnævnte 3 vindere.

▪️ Jeg købte min Gucci-taske. Uden tvivl årets aller bedste køb. Faktisk kan jeg slet ikke huske, hvordan jeg sidst har været så glad for noget materielt.

▪️ I løbet af sommeren blev jeg fik jeg filosoferet ret meget over kilderne til mine dårlige dage og negative tanker. Meget af skylden skulle findes hos Instagram og det skrev jeg et indlæg om.

september

SEPTEMBER

▪️ Også i September, var jeg på Fyn og jeg nød bl.a den smukke natur i verdens fineste køkkenhave.

▪️ En læser tippede mig om verdens mest geniale produkt, der kunne få selv de mest slidte smykke til at glimre igen.

▪️ Min veninde, Julie, overtog tasterne og skrev et indlæg om, hvordan det egentlig er at rejse med mig.

▪️ Med selvsamme Julie, tog jeg på et lille et lille sensommer-escape, til altid magiske Ystad Salsjöbad.

▪️ Min hud løb ind i en dårlig periode over sommeren og jeg stødte på en del udfordringer. Det fik jeg heldigvis rettet op på og begyndte mit forløb hos Retouch.

▪️ I slutningen af måneden, tog jeg en drastisk beslutning og lod mine lange (eller længste) lokker falde. En beslutningen, som jeg mod alle forventninger, aldrig har fortrudt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments