EN SOMMERHISTORIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Shirt: Gina Tricot Jeans: Monki Shoes: Superga

Lige for tiden føles det som om, at hele verden har travlt med at rejse mod sydligere himmelstrøg og normalt ville mit rejsehjerte være ved at dø af misundelse. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er der faktisk ikke noget sted jeg hellere vil være, end den plet jeg netop befinder mig på og billederne her beskriver ret godt hvorfor.

Dansk sommer er magisk. Ren magi, faktisk. Også selvom det kun 20 grader og delvist skyet. Jeg værdsætter det selvfølgelig også ekstra meget i år, fordi jeg mere eller mindre gik glip af hele foråret. Dengang var det mig, der sad under en palme i 38 graders varme. Det bliver også min tur igen, men jeg gemmer det til de mørke, lange og kolde novemberdage.

Billederne er fra i går, da min mutti og jeg cyklede en tur ud på landet. Formålet var at finde en mark med kornblomster, så vi kunne lave et par fine buketter til aftenens borddækning. Der havde vi nemlig inviteret gæster til grill og hygge. Fyn er fin og jeg ender sikkert med at blive hængende resten af sommeren 😉

Kan I have en skøn søndag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments