SÅDAN BLIVER DINE FORGYLDTE SØLVSMYKKER PÆNE IGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHej venner!

I kan tro at jeg har glædet mig til at dele det her tip med jer, for jeg har selv så meget optur over det, at jeg har svært ved at få armene ned over det. I går delte jeg en lille video med selvsamme tip henne på min instastory og sjældent har jeg fået så mange beskeder og forespørgslet på link og jeg lovede alle, at jeg ville dele det på bloggen. So here goes.

Sagen er nemlig den, at jeg har en smykkesamling, som jeg er rigtig glad for, men jeg har evigt og altid kæmpet med, at mine forgyldte sølvsmykker, lynhurtigt bliv grimme, mørke og så beskidte ud. Det snakkede jeg lidt om i en af mine lister tidligere på ugen og der fik jeg en sød kommentar fra Nicoline, som anbefalede mig Hagerty Silver clean – et sandt mirakelmiddel.

Da jeg så, at prisen var 80 kr. inkl fragt, så tøvede jeg ikke med at prøve det af. Jeg var lidt nervøs, da jeg skulle teste med mit første smykke, for hvad nu hvis det blev ødelagt? Det gjorde det heldigvis ikke. Til gengæld blev det smukt, rent og fuldstændigt som ny at se på. Nu har alle mine smykker været en tur igennem og de stråler som aldrig før.

Se engang her hvordan det virker:

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet klassiske lovetag-halskæde, som jeg har været rigtig glad for, men som simpelthen er blevet alt for grim at se på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå gør man ganske enkelt bare det, at man smider den ned i væsken og efter et par sekunder hiver man dem op igen, ved hjælp af den kurv, der ligger i. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg se engang; fuldstændig som ny. 

Jeg skylder Nicoline den største tak. I det hele taget er jeg bare så dybt taknemmelig over, at I altid er så søde til at hjælpe og dele ud af alle jeres godt tips og tricks.

Silver clean kan i øvrigt købes lige her.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments