BROW LAMINATION – EN GENIALE VEJ TIL FYLDIGE BRYN

I sidste uge havde jeg booket en tid hos mit all time yndling beauty-sted, The Powder Room. Jeg skulle have lavet et klassisk lash lift, som var yderst tiltrængt efter flere rejser med masser af sol, pool og saltvand. En behandling, som jeg har fået lavet i flere år, efterhånden og som gør, at jeg kan slippe afsted med ikke at ligne en hængt kat, selvom jeg ikke har mascara på.

Jeg havde spurgt Malene, som er hjernen bag The Powder Room, om hun ikke også lige kunne give mine bryn en lille omgang. Med det, mente jeg egentlig bare en omgang farve og lidt retning. Det kunne hun sagtens, men hun spurgte, om jeg ikke kunne tænke mig at prøve deres helt nye behandling, Brow Lamination. Eller Pow Brows, som de kalder den dernede 🙂 Jeg er næsten altid klar på at kaste mig ud i noget nyt, så selvfølgelig kunne jeg det.

I dag er jeg virkelig glad for at jeg tog den beslutning, for det er nok noget af det bedste, der er sket for mine bryn i ualmindelig lang tid og som har givet dem præcis den fylde og form, som jeg har drømt om. Hvordan søren det kan lade sig gøre, kan I læse lidt mere om her.

Brow Lamination

Reklame (jeg har fået behandlingen gratis, men alle ord kommer lige fra hjertet)

BROW LAMINATION

Brow Lamination er egentlig en ganske simpel behandling, men resultatet er alt andet end simpelt. Som navnet afslører, er det en behandling, der laminerer brynene. Man skal virkelig have sovet i timen for ikke at have opdaget, at fyldige, kraftige og nærmest pjuskede bryn har været forholdsvis hot, de seneste år. Desværre er det jo langt fra os alle, der har fået sådan et par bryn foræret fra naturens side, men der findes heldigvis en del hjælpemidler, der kan hjælpe looket lidt på vej. Bl.a serum, der får dem til at vokse, Glossiers Boy Brow, som er intet mindre end genialt, en brow gel, der får dem til at sidde perfekt og nu også Brow Lamination, som giver alle de førnævnte, er perfekt udgangspunkt.

HVORDAN

Som sagt går behandlingen ud på, at man laminerer brynene. Altså giver dem lidt hjælp til at stritte i den helt rigtige retning og dermed skabe et mere fyldigt look. Det fungerer egentlig lidt på samme måde som et lash lift, eller endda som når man får lavet permanente krøller. Man påfører en permanentvæske, som fastgør dem i den retning man ønsker. Lader det sidde i et par minutter. Herefter fjerner man permanentvæsken og brynene får en lille omgang med en plejende balm. Man skal desuden sørge for at brynene ikke kommer i kontakt med vand i 24 timer efter behandlingen.

Læs også: 6 geniale glow-produkter

Brow Lamination

HVOR LÆNGE HOLDER DET?

Præcis som når man giver håret en permanent behandling, holder det ikke for evigt. Som udgangspunkt siger man 6 uger, men selvfølgelig lidt kortere tid, hvis man besøger svømmehallen hver eneste dag eller tager verdens længste bade. I dag er det en uge siden, at jeg har fået min behandling og de er stadig on point.

HVAD KOSTER DET?

Behandlingen koster 425 kr. og tager godt og vel 45 minutter

Brow Lamination

Læs også: Den vildeste glow med Glossier Futuredew

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments