TIRSDAGSTIP: DEN VILDESTE GLOW MED GLOSSIER FUTUREDEW

Glossier futuredew

Glossier Futuredew

Indlægget indeholder reklamelinks

Av hvor har jeg glædet mig til at dele det her vidunderlige tip med jer. Jeg teasede allerede lidt for det i gårsdagens webshopfavoritter og lovede samtidig, at der ville komme et uddybende indlæg og det får I dag.

De af jer, som har læst alle mine andre beauty-indlæg ved nok, at jeg er svært glad for alle produkter, der handler om shine og glow. Hvis jeg bare læser lidt om noget, der får huden til at shine og se tilføre mere fugt, får jeg straks lyst til at prøve det. Det var præcis det der skete, med det her vidunderprodukt fra Glossier.

For at være helt præcis, så skete det på en togtur hjem til Fyn, hvor jeg skulle slå lidt tid ihjel. Her faldt jeg over et par videoer på Youtube, der handlede om Glossiers nyeste lancering, Futuredew. Alene på navnet vidste jeg, at jeg, at det var noget, jeg blev nødt til at undersøge lidt nærmere – så det gjorde jeg.

Produktbeskrivelsen fortæller bl.a at den “immediately gives you a gleamy, well-moisturized look that lasts up to 12 hours” og “Doesn’t interfere with makeup—just makes skin dewier” og hvem vil ikke gerne opnå de ting? Det lyder i hvert fald som min vådeste produkt-drøm ;-). Den er bl.a lavet på plejende olier, som ikke klistrer og resultatet ser man lige med det samme.

Det tog mig sådan ca. 4 sekunder at klikke den hjem, sammen med Niteshine, som jeg også har læst mange gode ting om og Birthday balm, som har været mit yndlings Glossier-produkt, indtil Futuredew kom og overtog pladsen.

Læs også: Den bedste budgetvenlige creme

Glossier futuredew

Det lyder måske skørt, men jeg har sjældent følt, at ventetiden på en pakke var længere (nu er Glossier heller ikke dem, med verdens hurtigste levering) og da jeg fik besked om, at den ventede på mig i pakkeboksen, kunne det ikke gå for langsomt med at få den hentet og testet vidunderet.

I fornemmer nok, at den ikke skuffede og at jeg er svært begejstret. Billedet herover er taget i går morges, helt uden make up. Blot med lidt fugtighedscreme i ansigtet.

Resultatet kan I se herunder!

Læs også: Få en naturlig glød med A hint of summer

Glossier futuredew

Voila! Hvis jeg selv skal sige det, er det da en meget god glow, jeg har fået på nul komma fem. Her har jeg ikke andre former for make up på, ud over Futuredew og lidt Niteshine, som er deres hightlighter, på kinderne.

Jeg kan faktisk kun sige gode ting om produktet og det vildeste er, at det rent faktisk holder i de 12 timer, de lover. Der sker selvfølgelig ikke noget, hvis man lige tilfører et par ekstra dråber sidst på dagen.

Ifølge beskrivelsen skal den tilføres som det sidste i hudplejerutinen, altså efter ansigtscreme og derefter kan man lægge make up. Jeg har også forsøgt mig med at påføre den som det aller sidste og hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg faktisk, at det fungerer bedst. Det er i hvert fald der, at man opnår full glow. Men det er selvfølgelig op til den enkelte og det vigtigste af alt er, at den den virker og det gør den i aller højeste grad! Den kan selvfølgelig købes lige her og koster 200 kr.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments