Bedste Concealer 2023 – Test med før og efter

Du kender det sikkert godt: De der dage, hvor de sorte rander under øjnene bare er lidt for tydelige, eller hvor en urenhed føles som det eneste, man kan se. For slet ikke at tale om de perioder, hvor huden er alt andet end ensartet, og hvor små røde plamager hober sig op.

Heldigvis er der hjælp at hente for den slags, og med en god concealer kan man på nul komma fem komme alle de nævnte problemer til livs. Men “en god concealer” er naturligvis et vidt begreb, og det er ikke nogen hemmelighed, at markedet er fyldt med muligheder, og det kan være lidt af en jungle at begive sig ud i. At finde en concealer, som dækker præcis de behov, man har, kræver både research og måske endda nogle fejlslagne forsøg.

Men også her er der hjælp at hente, for jeg har netop sat mig for at lave en god concealer-test, hvor jeg har været en tur ude på det store marked og undersøgt de forskellige muligheder. Alt sammen i håbet om at kunne hjælpe nogle af jer derude med at finde præcis den concealer, der dækker det behov, du måtte have.

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 1
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 2

Concealer test

Som tidligere nævnt, er markedet for concealere næsten uendeligt stort og de findes i uendelig mange prisklasser. Det giver sig selv, at jeg ikke har kunne teste hver og en. Jeg har bygget min test op med udgangspunkt i de behov, jeg selv har oplevet gennem tiden. I perioder har jeg f.eks været på jagt efter den bedste concealer til mørke rander, en concealer med en stor dækkeevene og i andre perioder har jeg kigget mere efter en fugtgivende concealer. Uanset hvad, så har jeg brugt concealer så længe jeg kan huske og jeg har næsten altid en med mig på farten.

Her i min test har jeg både valgt at inkludere nogle af de concealere, som jeg vender tilbage til igen og igen og jeg har kastet mig over nye versioner, for at vurdere, om de lever op til det de lover.

For en god ordens skyld, skal jeg selvfølgelig også nævne, at jeg har testet concealere, som på ingen måde imponerede mig og som jeg ikke vil anbefale at man investerer i. Dem har jeg naturligvis valgt ikke at inkludere.

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 3
Stretch Concealer fra Glossier
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 4
Stretch Concealer fra Glossier
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 5
Stretch Concealer fra Glossier

Den fugtgivende Concealer – Stretch Concealer fra Glossier

En concealer, jeg har svoret til i mange mange år er denne fra Glossier og det er der flere grunde til. For det første, er elsker jeg produkter, som er lavet til at give huden glød og fugt og det må man sige, at denne gør. Derudover, er den yderst fleksibel og kan virkelig bygges op. Trænger huden kun til et let dække, så kan det klares med et enkelt lag. Men rammer man en periode, hvor der kræves yderligere dækning, så kan det snildt klares med et par ekstra lag.

På billederne her, har jeg testet den med et enkelt lag, som giver en super fin og naturlig finish.

Desuden er den yderst drøj i brug. Faktisk tror jeg at denne har mere end et år på bagen og der er i hvert fald nok produkt tilbage til at klare endnu et år.

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 6

Stretch Concealer fra Glossier

En concealer, der både giver masser af fugt og som er nemt at opbygge efter ønskede dækkeevne.

Vejl. pris: 20 $

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 7
Even Better Concealer Cream
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 8
Even Better Concealer Cream
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 9
Even Better Concealer Cream

Concealeren til sensitiv hud – Even Better Concealer Cream fra Clinique

Døjer man med sart og sensitiv hud, så kan man altid regne med Clinique. Deres produkter er altid allergitestede og uden parfume. Men det gør dem bestemt ikke dårlige og deres Even Better Concealer Cream er lidt af en klassiker og en sikker vinder.

Den holder i op til 12 timer og er super god til at dække de mørke rander under øjnene og ligger sig som et helt naturligt lag på huden. Desuden modstår den sved og fugt, hvilket er en kæmpe fordel i de varme sommermåneder.

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 10

Even Better Concealer Cream fra Clinique

Clinique er godt til sensitiv hud og deres Even Better Concealer Cream er populær til at dække mørke rander under øjnene og modstår sved og fugt.

Vejl. pris: 239,95,-

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 11
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 12
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 13

Den bedste concealer til contour – r.e.m beauty

Contouring er en relativ ny ting for mig. Altså jeg har naturligvis kendt til begrebet længe, men hvad det egentlig dækker over og kan, er ny. Til andre i samme båd, så handler det kort fortalt om, at man bruger make up til at forme skygger i ansigtet, så man opnår det look, man ønsker. Slå et smut forbi youtube og bliv meget klogere.

Men en klassisk contour kræver en lys og en mørk nuancer. Den lyse til at higglighte og den mørke til at danne skyggerne. Her vil jeg mene, at denne concealer fra r.em. beauty, er perfekt som den lyse nuance. Den er nem at påføre og giver en fint og relativt mat look. Og så er den nem at bygge op efter hvor meget highlight, man ønsker at skabe.

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 14

Concealer fra r.e.m beauty

Denne concealer fra r.em. beauty er perfekt til contouring af ansigtet med en lys nuance, der er nem at påføre, giver et mat look og kan bygges op efter behov.

Vejl. pris: 149,-

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 15
MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 16
MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 17
MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer

Den langtidsholdbare Concealer – MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer

MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer er lidt af en vinder, når det kommer til holdbarheden. Den lever fuldstændig op til sit navn og bliver siddende på huden i op til 24 timer, hvor den tilmed også holder sig pæn.

Det er en relativt dækkende concealer og det er en af dem, som jeg tager i brug, når jeg har en lang dag på farten og har en periode, hvor jeg gerne vil have lidt ekstra dækning. Jeg vil mene, at det er en af dem, som virkelig formår at give en ensartet hudtone og det er som om, at den næsten blender ind i huden som smør, så snart den påføres.

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 18

MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer

MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer holder sig pæn i op til 24 timer og giver en dækkende og ensartet hudtone. Det er perfekt til lange dage på farten.

Vejl. pris: 214,95,-

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 19
Magic Touch Concealer fra Anastasia Beverly Hills
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 20
Magic Touch Concealer fra Anastasia Beverly Hills
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 21
Magic Touch Concealer fra Anastasia Beverly Hills

Den meget-dækkende concealer – Magic Touch Concealer fra Anastasia Beverly Hills

Magic Touch Concealer fra Anastasia Beverly Hills er en af dem, som jeg har haft i min samling i lang tid og som jeg hiver frem hver eneste gang, jeg har brug for en stærk dækkeevne. Det kan f.eks være, når jeg oplever pletvis rødme eller hvis jeg har en urenhed, der skal dækkes. Den er lavet med en formula, som smelter ind i huden for at korrigere. Med andre betyder det altså, at den tilpasser sig hudens tone, samtidig med at den dækker fuldt ud. Det er virkelig rart, da en meget dækkende concealer ofte kan ligge sig som et lidt kunstigt lag.

Den kommer desuden i 25 forskellige farver, så der er næsten garanti for at finde en, som passer perfekt til dig.

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 19

Magic Touch Concealer fra Anastasia Beverly Hills

Magic Touch Concealer fra Anastasia Beverly Hills har en stærk dækkeevne, smelter ind i huden og tilpasser sig hudens tone. Den fås i 25 farver.

Vejl. pris: 244,95,-

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 23
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 24
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 25

Den bæredygtige concealer – Vitamin C Concealer fra The Body Shop

Hvis man er på jagt efter en god basis concealer, som gør præcis det den skal; dækker, fugter og blender ind, så skal man tage et kig på Vitamin C Concealer fra The Body Shop. Den er beriget med vitamin C, der giver glød, fugt, en mere ensartet hudtone og beskyttelse mod forurening. Og som det er med The Body Shops produkter, så er den vegansk og består af 95 % ingredienser af naturlig oprindelse og er certificeret vegansk af The Vegan Society.

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 26

Vitamin C Concealer fra The Body Shop

The Body Shop Vitamin C Concealer dækker, fugter og blender ind. Beriget med vitamin C for glød, ensartet hudtone og beskyttelse. Vegansk og 95% naturlige ingredienser.

Vejl. pris: 244,95,-

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 27
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 28
Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 29

Den bedste concealer til mørke rander – Lancome multivirkende concealer

Når jeg virkelig skal have dækket mine mørke rander under øjnene (vi kender jo alle til de dage) så tager jeg altid fat i den multivirkende concealer fra Lancome. Den tilbyder ikke kun 24 timers holdbarhed og fugtpleje, men den har også en medium til fuld dækkeevne, der effektivt skjuler mørke rander og urenheder, uden at lægge sig i fine linjer. Resultatet er en fejlfri, frisk og mat teint hele dagen.

Bedste Concealer 2023 - Test med før og efter 30

Lancome multivirkende concealer

Lancome’s multivirkende concealer er perfekt til at skjule mørke rander og urenheder, med 24 timers holdbarhed og fugtpleje, samt medium til fuld dækkeevne.

Vejl. pris: 254,95,-

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments