Mantle The Face Jelly Review

De af jer, som jævnligt læser med herinde, eller som følger med på Instagram eller på TikTok har nok bemærket, at jeg altid er og altid har været på udkig efter produkter, der kan give den der glowy, dewy og helt perfekte fugtige hud.

Og her har jeg altså fundet et produkt, som går lige ind på listen over nogle af de bedste, til at opnå netop det. Mantle The Face Jelly, er et produkt, som jeg har hørt mange tale om. Både folk jeg kende eller folk jeg følger på de sociale medier. Og hver og en har sagt det samme – Mantle The Face Jelly er et ægte vidunder-produkt.

Som sådan er jeg ikke overrasket, for jeg har prøvet flere af deres produkter gennem tiden og hver og et har været helt vidunderlige. Derfor så jeg det også som lidt af en no brainer – jeg blev nødt til at prøve det her produkt. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Mantle The Face Jelly Review 1
Mantle The Face Jelly
Mantle The Face Jelly Review 2

Hvad er The Face Jelly

Mantle The Face Jelly er en ansigtsgelé – eller man kan vel også bare kalde det for en dagcreme i gel-format og den har hurtigt taget pladsen som en af mine absolut favoritter i skønhedsrutinen.

First of all, så har den en let geléagtige konsistens efterlader den huden frisk, glowy og gennemfugtet – præcis som de fleste af os jo nok drømmer om.

Formlen indeholder ingredienser som hampfrøolie, hyaluronsyre og aloe vera, som tilsammen beroliger og nærer huden. Den reducerer rødme og beskytter mod miljømæssige stressfaktorer. Perfekt som base under makeup eller som en slags fugtgivende maske, som man f.eks kan bruge over natten.

Mantle The Face Jelly Review

Hvad gør den bedre, end alle de andre dagcremer?

At finde det perfekte hudplejeprodukt kan være et livslangt projekt, det er der ingen tvivl om og jeg anerkender bestemt også, at der findes et utal at vidunderlige produkter og dagcremer derude. Jeg tror heller ikke, at jeg som sådan kan sige, at Mantle The Face Jelly er verdens bedste. Men I ved, hver ting til sin tid. Nogle gange har man brug for et produkt, som virkelig giver masser af fugt, andre gange har man brug for en, der ikke gør meget af sig og så er der tider, hvor man kan have brug for en med en rensende effekt.

MEN lige for tiden – og nok også oftest – er jeg på udkig efter produkter, som kan give huden glow og den der smukke dewy effekt og det kan Mantel The Face Jelly altså. Og det er også det, jeg forsøger at bevise på bedste vis, i videoen herover.

Skal jeg købe den og er den pengene værd?

Det synes jeg helt bestemt at du skal – i hvert fald hvis du er på udkig efter mere fugt til huden. Og hvis du er i tvivl, om den rent faktisk virker, så synes jeg også, at det før og efter-billede, som Mantle selv viser på deres hjemmeside, taler for sig selv. Og ja, den er uden tvivl pengene værd. Desuden er den også ganske drøj i brug og selvom jeg pt. har brugt den dagligt i mere end en måned, så er den på ingen måde tom.

Et lille bonustip

Og hey, hvis nogen af jer skulle ende med at klikke den hjem, så kan jeg altså også anbefale at tilføje et par ekstra produkter til bestillingen. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har prøvet et produkt fra Mantle, som ikke har vundet mit hjerte. F.eks er deres Retinol serum fuldstændig fantastisk og det samme gælder deres Miracle Mask, som også er en af dem, der giver et seriøst fugt boost. Men dem kan vi snakke mere om en anden dag.

Og har I mod på at læse lidt flere produktanmeldelser, så kan jeg også anbefale at slå forbi min jagt på den bedste primer eller den bedste shampoo til tørt hår.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments