Hickap – 5 fantastiske produkter til et naturligt look

Reklame for Hickap

Hola Chicas. For ja, det er nok mest jer chicas, som har klikket jer ind på det her indlæg. For sagen er den, at det nu skal handle lidt om make up og skønhedsprodukter. Jeg har nemlig teamet up med det svenske beauty brand, Hickap, og fået lov til at teste en håndfuld af deres produkter.

Jeg aftalte med dem, at jeg ville dele det med jer, hvis jeg syntes om dem og måske også udvælge nogle af mine favoritter. Og lad mig slå det fast med det samme. Jeg er KÆMPE fan. Virkelig. Havde selve produkterne været noget skidt, så havde de alligvel fået et par point for det fine design, men heldigvis, er indholdet også virkelig virkelig godt.

De af jer, som har læst med herinde i noget tid ved nok, at jeg er kæmpe fan af produkter, der giver fugt og glow. Sådan et dewy, lidt shiny og gennemfugtet look er virkelig noget af det bedste jeg ved og det, jeg altid går efter. Sådan et kan uden tvivl opnås med de produkter, som I kan læse om herunder og hvis I scroller lidt ned, så finder I også en rabatkode, så I selv kan prøve kræfter med det.

Men let’s get to it…

Hickap

Dewy Skin Glow Serum

Som nævnt er jeg all about the glow. Altså så snart jeg læser om noget, der kan give min hud et gennemfugtet og glowy look, så spærer jeg øjnene op. Det var præcis hvad der skete, da jeg læse om den her darling – Dewy Skin Glow Serum.

Et genialt fugtserum, som giver masser af glow fra det sekund, det kommer på. Det giver huden det der perfekte dewy look med masser af fugt og en ensartet tone

Rabatkode

Som lovet skal I selvfølgelig have en rabatkode, hvis I skulle blive fristet til at prøve nogle af produkterne.

Men koden “Mie15”. Får I 15% på hele webshoppen.

Hickap

Hickap Mad Definition Mascara

Jeg overdriver ikke når jeg siger, at næsten samtlige mennesker, som jeg ser i min dagligdag, har spurgt om jeg har gjort noget særligt ved mine vipper, efter jeg er begyndt at bruge den.

Det her er seriously en vild mascara. Især fordi den her en dobbeltsidet børste med en kam på den ene side, som gør det muligt at adskille vipperne endnu mere, når mascaraen er kommet på. Jeg kan ikke mindes at have brugt en mascara, som giver SÅ lange vipper og som adskiller dem så godt.

Læs også: 6 geniale Glow produkter

Hickap Lipgloss

Vi kan ikke tale om make up, der får det hele til at blive lidt ekstra glowy, uden også at komme omkring læberne. For er der noget jeg også holder af at fugte flere gang om dagen, så er det altså læberne. Og skal den have lidt ekstra, så må det gerne være noget med lidt farve.

Lipgloss er som udgangpunktet en rigtig god idè, men jeg ender altid med at springe over, fordi det bliver noget bøvl med klistrede læber og hår der hænger sig fast. Men med den her har jeg opdaget, at der faktisk findes en lipgloss, som i ikke klistrer og som ikke i mere end 5 minutter. Mest af alt føles det her som en lipbalm – bare med farve. Og også den pæneste farve, jeg har prøvet længe. Bare lidt glød, uden det blir for meget

Hickap

Hickap Honey Glow Priming Moisturizer

Og lad os tage det aller bedste til sidst. Mit yndlingsprodukt fra hele samlingen – Honey Glow Priming Moisturizer. Det er uden tvivl min ultimative favorit og med den, behøver jeg faktisk ikke foundation. Den fungerer også som dagcreme og giver både fugt, en lille tone og selvfølgelig en god glød. Den har uden tvivl fået en fast plads i min samling.

Hickap

Og sådan ser jeg ud, når jeg har alle produkterne i brug på samme tid. Et virkelig fint hverdags make up-look, hvor det ikke blir for meget og ikke for lidt. En lille neutral farve på læberne og en god fugtig og dewy hud. Præcis som jeg bedst kan lide det.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments