Skønhedsfavoritter i November

November, november, november. Ikke ligefrem verdens mest interessante måned. Det er blevet koldt, mørkt og kedeligt. Men heldigvis kan man finde glæde i mange andre ting, end det der sker udenfor og personligt lysten til at dyrkere lidt mere velvære og gøre noget godt for mig selv og min krop altid på sit højeste på den her årstid. Som I nok ved, så elsker jeg at teste nye produkter, som kan være med til at forsøde tilværelsen og det kommer der ofte gode oplevelser ud af.

Nogle af dem er så gode, at de selvfølgelig fortjener at blive delt og det er præcis hvad der skal ske i dag. Hermed en lille liste over nogle af mine skønhedsfavoritter, as we speak.

Skønhedsfavoritter

Reklame (nogle af produkterne er modtaget i gave til test og links er reklamelinks)

All Matters body wash

Det her er virkelig genialt koncept, som er godt for miljøet og som virkelig pynter hjemme på badeværelset. Hos All Matters (det er også dem, der står bag menstruationskoppen) vil man gerne reducere forbrug af engangsplastik og derfor har de udviklet en række sæber, som ikke indeholder vand. Det skal man selv tilføre. Sæben kommer derfor i pulverform, som man blot hælder op i beholderen og så har man den lækreste milde sæbe. Jeg er kæmpe fan.

Skønhedsfavoritter

Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke altid er heeeeelt god til at få renset mit ansigt om aftenen ordentligt. Normalt er det blot lidt vand med en vatrondel og så er det det. Men efter jeg har fået den her, er jeg altså blevet lidt bedre. Produktet består af pulver, hvor man blot påfører en lille knivspidst i håndfladen. Tilfører et par dråber vand og så skummer det hele op. Tilmed indeholder det også bitte små fine korn, så man virkelig følger at man bliver renset igennem. Huden bliver efterladt helt blød og glat.

Clarins pudder

En anden ting, som jeg er komplet afhængig af, er pudder og det har jeg faktisk været så længe jeg kan huske. Min hud har en tendens til at rødme i t-zonen og med en rigtig god pudder, kan det sagtens holdes nede. Den er altid i min taske, så jeg kan freshe up i løbet af dagen. Men seneste besættelse er den her nye version fra Clarins. Ud over at være vanvittig pæn, så gør den lige præcis det, som en god pudder skal gøre. Dækker, uden at det er for meget og trænger ind i huden på en helt naturlig måde og undgår at efterlade dig med et sminket og pudderet look.

Skønhedsfavoritter

Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask

Her har vi en maske, som jeg først troede var lidt af et halloween-gimmick. Særligt fordi den bl.a er lavet af græskar og har en meget tydelig græskarfarve. Men holy moly den er god. Det smarte er, at det er en såkaldt “in-shower-maske” som altså betyder, at den kun skal sidde i godt og vel 5 minutter. Man tager den på lige inden man går ind i badet, lader den sidde mens man gør håret vådt og tilfører shampoo og derefter skulles den af. Det er sgu da smart. Og så er det en af de masker, hvor man efterfølgende tydeligt kan mærke, at huden lige har fået et lille boost.

Skønhedsfavoritter

Mario Badescu lip balm

Lidt ligesom med håndcreme, så er en god lip balm også noget, jeg på ingen måde kan undvære her i den kolde tid. Jeg har altid været tilhænger af dem fra Glossier, men de har altså lige fået skarp konkurrence af den her fætter fra Mario Badescu. Den er som smør på løberne og funger helt igennem uden at klistre og så holder den tilmed også i lang tid.

Peter Thomas Roth Power Brightening Patches

Da de her landede i min postkasse, kunne jeg altså ikke undgå at blive lidt ekstra excited. Det lød jo som et sandt vidunderprodukt. And it is. Det er Eye Patches – eller øjenmasker med antiaging effekt. De skal påføres på ren og tør hud i øjenkonturområdet og sidde i 10-15 minutter og så mindsker de tydeligt fine linjer og rynker reduceres og det samme gør de irriterende mørke rander.

Skønhedsfavoritter

Jorgobè håndcreme

Så snart vi går ind i vinterhalvåret, så bliver en god håndcreme noget af det, som jeg på ingen møde kan leve uden. Mine hænder bliver tørre efter 5 minutter i kulden og derfor har jeg brug for noget, som virkelig kan holde dem bløde og fugtige, men som heller ikke fedter. So far et det altså den her version fra Jorgobè, som løber med prisen for sæsonens bedste. Den er vanvittig lækker i konsistensen, ikke for tyk og ikke for flyderende. Den efterlader faktisk bare hænderne, præcis som de skal være.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments