Oslo Skin Lab Test – Før og efter + 60% Rabatkode

Oslo skin lab er et kollagenpulver, som har så mange gode ting i sig og som giver så fine resultater, at jeg synes det fortjente sit eget indlæg og ikke mindst en fin anmeldelse. Men lad os starte med at kigge på selve produktet. 

Som sagt er Oslo Skin lab the Solution et kollagenpulver, som har til formål at øge hudens elasticitet, udglatte huden, give færre rynker og mindre appelsinhud. Selve pulveret er smagsneutralt og kan kommes på mad og drikke, uden man overhovedet bemærker det. Det kommer I små poser, som er dosseret til dagligt brug og det kræver kun en enkelt dosering dagligt, for at opnå resultatet.

Selve produktet består af 100% hydrolyseret kollagen. En daglig dosis indeholder 2,5 g kollagenhydrolysat udvundet af 100% bovine kilder (kvæg). Det er desuden glutenfri, uden kulhydrater og består af 100% naturlige ingredienser. 

Artiklen indeholder affiliatelinks markeret med * og indlægget skal derfor betragtes som reklame. Hvis I, som læsere, køber noget via dette link, tjener jeg en lille del af det beløb, I bruger. Du kan læse mere om min brug af affiliatelinks her.

Oslo Skin Lab erfaring og test

Hvordan fungerer The Solution?

Som I nok fornemmer, så kan jeg sige mange gode ting om Oslo Skin lab The Solution og en af dem er, at det kommer i abonnementsform. Jeg ved ikke med jer, men jeg er en af dem, som ofter ender med at komme ud af nye og gode kosttilskuds-rutiner, fordi jeg rent faktisk glemmer at forsætte når jeg løber tør fordi jeg ikke liiiiige får købt nyt ind. Så tager den ene uge den anden og pludselig når man til et punkt hvor man tænker “at så kan det sgu også bare være ligegyldigt”. 

Den slags sker heldigvis ikke med Oslo Skin lab. Her køber man nemlig et abonnement og så fungerer det på den smarte måde, at man får tilsendt en ny portion hver 4. uge. Med andre ord, så findes der altså ikke en eneste god undskyldning for, ikke at holde den nye gode vane ved lige. Og nej, det er heller ikke et af de abonnementer, hvor man forpligter sig til flere år og som nærmest er umuligt at komme ud af. Faktisk er der slet ikke nogen bindning og man kan opsige det lige så snart det passer en. På samme måde er der ikke ikke nogen abonnement-gebyr. Man betaler for det man får og det er sådan set det. 

Oslo Skin Lab Test - Før og efter + 60% Rabatkode 1
Oslo Skin Lab Test - Før og efter + 60% Rabatkode 2

Hvorfor ville jeg prøve Olso Skin Lab?

Faktisk er det her ikke første gang, at jeg kaster mig over Oslo Skin lab The Solution. Da de kom på markedet i 2017 hørte jeg om dem og blev hurtigt interesseret. Nok helt naturligt, fordi jeg har en stor interesse for skincare. Jeg brugte det i en længere periode og husker tydeligt, hvor imponeret jeg var over resultatet. Det var netop på baggrund af det, at jeg fik ideen til at kaste mig ud i den her test, så jeg kunne dele resultatet med jer. Altså en god klassisk omgang Oslo Skin lab før og efter. Og så kan jeg jo heller ikke løbe fra, at jeg med glæde ser en hver mulighed for at gøre noget godt for min hud. Så altså en ægte win/win. 

Hvordan var min hud inden?

I skrivende stund, er jeg 35 år gammel og min hud er vist det man kalder for ganske normal og alderssvarende. I mine 20ere og tidlige 30ere døjede jeg en del med uren hud og brugte mange år på at komme det til livs. Men altså, det er en hel historie for sig selv, som vi kan tage en anden dag.

Nu er det jo heller ikke uren hud, som Oslo Skin lab The Solution har til formål at komme til livs. Det er et produkt, hvis formål er at give en “all around smuk hud” med særligt fokus på at skabe elasticitet og spændstighed, reducere rynker og fine linjer og cellulitis/appelsinhud.

Som sagt vil jeg beskrive min hud som ganske alderssvarende og her i midten af 30erne betyder det, at der naturligvis er begyndt at dukke et par rynker op hist og her. Hos mig er det særligt omkring øjnene, at de kan findes og det er også her, at jeg oplever den største effekt, når jeg har brugt Oslo Skin Lab The Solution. 

Hvordan jeg har testet Oslo Skin Lab

Jeg har testet Oslo skin lab The Solution, efter den angivede anbefaling. I følge beskrivelserne, vil man ofte kunne se resultatet på reducering af rynker og finde linjer, efter 8 uger og det er det, jeg har taget udgangspunkt i. Jeg har taget en portion dagligt og jeg kan heller ikke løbe fra, at der har været en dag eller to, hvor det lige er smuttet. Men i følge Oslo Skin Lab’s beskrivelse, så er det heller ikke verdens undergang. Så længe man ikke hoppe on og off i længere perioder eller går i alt for mange dage uden at tage det. Længere nede kan I se før og efter-billeder. På det første var jeg ca. 5 dage inde i forløbet og på den andet, er jeg 3,5 uger inde i forløbet. Jeg synes at det er ret vildt, at man allerede kunne se resultatet så tidligt.

Som jeg tidligere skrev, så er Oslo Skin Lab The Solution et smagsneutralt kollagenpulver, som man kan blandet sammen med alle former for mad og drikke. Man smager det ikke på nogen måde og det opløses ganske fint. Jeg typisk hældt det i min morgenkaffe. Primært fordi jeg drikker kaffe hver eneste dag og når jeg først laver mig en kop kaffe, så er der 100% sikkerhed for at den bliver drukket helt op. Med andre ord, så sikre jeg mig altså, at jeg får hele rationen med. 

Oslo Skin Lab Test - Før og efter + 60% Rabatkode 3

Ingredienser i Oslo Skin Lab kollagen

Oslo Skin Lab The Solution er et hydrolyserede kollagenpulver, som er udvundet fra bovine kilder (kvæg) i forbindelse med madproduktion. Det betyder altså, at det er et animalsk produkt. Kollagen i sig selv, er et protein, som findes naturligt i kroppen. Men fra omkring 30års-alderen, falder det naturlige niveau, som vi har i vores krop og hud. Det er netop det stof i huden, som holder rynker fra døren og fungerer som en slags lim. Det findes også i protinrige fødevarer, men for at det skal have en effekt på huden, så skal det være brudt ned i præcise peptidelængder. Det lyder meget kemisk og det er det nok også. Men det skal forståes således, at kollagen skal tages i denne pulverform, for at det har en effekt på huden.

Før og efter billeder

Som I nok fornemmer, så er min fascination til at få øje på og jeg er virkelig imponeret over resultatet. Det er jo ikke fordi, at 8 uger med kollagenpulver, efterlader huden fuldstændig fejlfri og uden en eneste rynke. Men reduceringen er uden tvivl til at få øje på. Jeg vil uden tvivl få svært ved ikke at fortsætte med at tage det, for for mig giver det bare super god mening, at jeg er begyndt på nuværende tidspunkt, hvor linjerne hverken er dybe eller for mange. Altså jeg ser det som rettidig omhug. 

Oslo Skin Lab Test - Før og efter + 60% Rabatkode 4
Før: 5 dage inde i forløbet
Oslo Skin Lab Test - Før og efter + 60% Rabatkode 5
Efter: 3,5 uger inde i forløbet
Oslo Skin Lab Test - Før og efter + 60% Rabatkode 6

3,5 månder inde i forløbet

Status efter 3 måneder med Oslo Skin Lab

Her er vi lidt mere end 3 måneder inde i forløbet og jeg synes virkelig, at man kan se resultatet. Linjerne omkring øjnene er tydeligt formindsket og samtidig har hele huden i ansigtet fået en blødere og mere ensartet struktur.

Vær opmærksom på, at kollagen ikke virker fra den ene dag til den anden. En måned med dagligt indtag er ikke nødvendigvis nok til at opleve resultater og jeg anbefaler, at man som minimum indtager Oslo Skin Lab i 3-6 måneder

60% Rabatkode til Oslo skin Lab

Har du selv fået lyst til at prøve Oslo Skin Lab nu? Så har jeg heldigvis en rigtig god nyhed. Med andre ord, en god rabatkode. Hvis du bruger det her link, så får du nemlig hele 60% rabat på den første bestilling. Normalt koster det 528 kr. men med den her rabatkode får du det til kun 211 kr.

Med et medlemskab får man tilsendt en ny pakke hver 4. uge med gratis fragt, du modtager 28 dagsdoser af 2,5 gram kollagen i en pakke. Der er ingen bindingsperiode og du kan opsige når som helst. Så her har du mulighed for at prøve Oslo Skin Lab for kun 211 kr. og se om du kan mærke og se en forskel for dig selv.

Forslag til hvordan du kan inkludere kollagen i din hverdag

Som sagt kan jeg sige mange gode ting om Oslo Skin Lab, The Solution og i sidste ende er det jo det faktum, at det virker, som er det vigtigste. Men det er også værd at nævne, at det er et kosttilskud, som er yderst nemt at inkludere i en travl hverdag.

Det er smagsneutralt og kan hældes i eller over alle former for mad og drikkevarer. Personligt hælder jeg det i min kaffe hver eneste morgen og helt lavpraktisk, så sørger jeg altid bare for at have et par breve liggende ved min kaffemaskine.

Andre måde at inkludere det på at at hælde det over morgenmaden, blande det sammen med yoghurt, hælde det i te, i vand, sodavand eller ja endda i en drink, hvis man er nået til den tid på dagen. Det er virkelig et 100% smagsneutralt produkt, som man på ingen måde bemærker.

Oslo Skin Lab Test - Før og efter + 60% Rabatkode 7

Oslo Skin Lab er super nemt at have med på farten. Både hvis du skal ud og spise eller ud og rejse. Her en kombi af begge, da jeg nød en (vanvittig god) kokospandekage i Australien.

Hvad er din oplevelse med Oslo Skin Lab og deres kollagen? – Del meget gerne din egen oplevelse i kommentarfeltet nedenfor, eller bare generelle erfaringer med kollagen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments