Paula’s Choice anmeldelse

Paula's choice

Paula’s Choice anmeldelse

Indlægget indeholder affiliatelinks

Som en ivrig følger af beautyverdenen jeg nu engang er, havde jeg hørt utallige gode ting om Paula’s Choice produkter. Alle snakker om dem og alle elsker dem.

Den slags kan jeg ikke høre alt for mange gange uden at blive fristet til at prøve det af og det har jeg hermed gjort. Med andre ord, har jeg kastet mig ud i en eksklusiv testperiode med Paula’s Choice produkter, og hvad I kan læse herunder er min 100% ærlige Paula’s Choice anmeldelse. Jeg er gået all in har udelukkende brugt deres produkter i en periode, og jeg kan allerede nu afsløre, at det har været en vanvittig god oplevelse.

Min hud har ærligt talt aldrig haft det bedre og jeg tænker ikke, at det kan være helt tilfældigt. Takket være Paula’s Choice produkterne har min hud, i hele perioden, været forsynet med den perfekte mængde fugt. De har formået at løse tidligere udfordringer med rødme, og min hud gløder som aldrig før.

Så, hvis du, ligesom mig, har hørt rygterne om Paula’s Choice produkter og ønsker en ærlig Paula’s Choice anmeldelse, er du kommet til det rette sted. Så herunder kan I læse lidt om de forskellige produkter, jeg har testet og præcis hvorfor de har været så gode.

Valg af produkter

Man opdager hurtigt, at Paula’s Choice har et omfattende udvalg af produkter og der er uden tvivl noget, til enhver hudtype. Men at jeg har valgt netop disse til min test og anmeldelse, er selvfølgelig ikke tilfældigt. Jeg stod over for den udfordring, at min hud ofte lider af tørhed og rødme, og det var præcis det, jeg ønskede at adressere. Paula’s Choice er kendt for deres specialiserede løsninger, og efter at have læst flere Paula’s Choice anmeldelser, var jeg overbevist om, at deres produkter nok godt kunne gøre noget godt for mig.

Hver af de Paula’s Choice produkter, jeg besluttede mig for at teste, er skabt med det formål at tilføre fugt og reducere tørhed og rødme – mine to hovedbekymringer. De er altså valgt i håbet om at finde en løsning på mine hudproblemer, og ja, jeg er ikke blevet skuffet. Mit mål var at se, om Paula’s Choice produkterne kunne leve op til hypen, og som du snart vil læse i denne Paula’s Choice anmeldelse, har de bestemt ikke skuffet

Ultra Gentle Cleanser

Det her er en fantastisk rens, hvis man har tendens til lidt sensitiv hud. Den er utrolig mild, men formår stadig at fjerne urenheder og makeup uden at efterlade min hud tør eller stram. Så elsker jeg også, at den er fri for duftstoffer og irriterende ingredienser. Det bedste af det hele er, at straks efter brug, så føles huden ren, frisk og beroliget. Absolut en favorit i min daglige hudplejerutine.

Har du brug for flere beauty hacks? så læs også: Bedste primer (bedst i test)

Paula's choice

Paula’s Choise Azelic Acid Booster

Azelaic Acid Booster 

Den her antioxidant-serum er lidt af et vidunder til at beskytte huden mod miljømæssige skader og frie radikaler. Og når man bruger den kan man tydeligt mærke en forskel, da huden ser mere opfrisket og strålende ud efterbrug. Og så er den virkelig god til at give en mere ensartet hudtone. Den er let at påføre og absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet eller klistret fornemmelse. Den indeholder desuden en potent blanding af C-vitamin, E-vitamin og ferulinsyre. Et vidunderligt produkt, jeg vil anbefale til alle, der ønsker at forbedre deres hudplejerutine!

Defense Dagcreme Solfaktor 30

Paula’s Choice Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 er min absolutte yndlingsdagcreme lige for tiden. Og måske også mit yndlingsprodukt hos Paula’s Choice.

Den kombinerer effektiv solbeskyttelse med en vidunderlig fugtighedscreme, og det har gjort en stor forskel for min hud. Cremen giver huden en smuk glød uden at føles tung eller fedtet. SPF 30 beskytter mod solskader, og jeg elsker, at den indeholder antioxidanter, der hjælper med at beskytte min hud mod miljømæssige påvirkninger. Den er let at påføre og fungerer perfekt som en base under makeup.

Har du brug for flere beauty hacks? så læs også: Bedste shampoo til tørt hår

Paula's choice

Paula’s Choise CALM Rescue & Repair natcreme

CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme

Vi fortsætter lige med en dagcreme for Paula’s Choice Calm Rescue + Repair Intensive Moisturizer er gået hen og blevet min redning, når min hud har brug for ekstra pleje. Den her fugtighedscreme er usædvanligt rig og nærende, hvilket er perfekt til at bekæmpe tørhed og berolige min hud. På den der måde, hvor man kan mærke og fornemme fugten i det sekund, den bliver påført.

Jeg har også bemærket, at den hjælper med at reducere rødme og irritation, og så tilfører den bare en helt vanvittig lækker omgang fugt. Jeg er også vild med, at den er formuleret uden duftstoffer eller irriterende ingredienser. For mig har den virkelig gjort underværker og jeg kan næsten ikke anbefale den nok.

Moisture Renewal Oil Booster

Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster er endnu et lille vidunder, i deres store udvalg. Det er en oliebaserede booster-serum, som tilfører øjeblikkelig fugt og næring til huden. Hvad mere kan man næsten ønske sig?

Personligt elsker jeg at blande den med min fugtighedscreme for ekstra hydrering. Den har sådan en skøn, let konsistens, der ikke føles fedtet eller tungt. Efter brug ser huden virkelig mærkbart mere strålende og sund ud. Jeg vil næsten sige, at den er et must-have produkt for alle, der ønsker en sund og glødende hud!”

Har du brug for flere beauty hacks? så læs også: Bedste balsam til tørt hår

Paula's choice

Paula’s Choice Calm Nourishing Milky Toner

Calm Nourishing Milky Toner

Paula’s Choice Calm Nourishing Milky Toner har været en virkelig god tilføjelse til min hudplejerutine. Toneren er utroligt blid og nærende, og den efterlader huden beroliget og hydreret. Jeg elsker at den har den her milky konsistens, der trænger hurtigt ind uden at efterlade en klistret fornemmelse. Den hjælper med at genoprette min hudbarriere og reducerer rødme, hvilket er en kæmpe bonus for mig, der til tider døjer lidt med rødme. Især i de kolde måneder. Desuden er den parfumefri og skånsom mod huden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments