ONSDAGSTIP: WELEDA SKIN FOOD – DEN BEDSTE BUDGETVENLIGE CREME

Weleda skin foodWeleda Skin Food / Weleda Skin Food light

Reklame ● Produkterne er modtaget i gave

For godt og vel et år siden, lavede jeg et lille samarbejde med Weleda og det indebar naturligvis, at jeg fik mulighed for at prøve en række af deres produkter. Et af dem, var deres populære creme, Skin Food og jeg har været trofast tilhænger af den lige siden. For en god ordens skyld, skal jeg lige sige, at jeg ikke får en eneste krone for at skrive det her. Det er ganske enkelt bare et lille tip, som er alt for godt til ikke at dele. Ganske enkelt fordi vi snakker om en creme der yderst budgetvenlig og som overgår mange af de helt dyre på markedet. I hvert fald hvis I spørger mig. Når jeg anbefaler jeg den til mine veninder, plejer jeg at sige, at den næsten er ligeså god som min ultimative favorit fra La Mer, der bekendt ligger i helt andet prisleje.

Skin Food har faktisk eksisteret siden 1926, så vi snakker om en ægte gammel klassikker. Den klassiske version er en ægte fed bandit og tilfører fugt i rigelige mængder. Faktisk så meget, at man liiiiige skal lade den trække i 10-15 minutter, før huden er klar til Make Up. Men derefter, så holder den altså også huden helt blød og gennemfugtet i løbet af en hel dag. Man siger også, at den er velegnet til sart og tør hud, så det giver jo meget god mening.

Selv bruger jeg den som dagcreme i ansigtet, men faktisk er den lavet til at kunne bruges over hele kroppen. Har man et tørt område, som trænger til lidt kærlighed, så er det altså bare på med Skinfood. Den fungerer også, som en udemærket håndcreme.

Weleda skin food

Nu ligger landet heldigvis sådan, at vi ikke alle er ens og jeg ved, at det langt fra er alle, der er lige så glade for fugt fugt og fugt som undertegnede. Derfor har Weleda også lanceret Skin Food i en light version. Samme gode creme, dog knapt så fed. Den seneste tid, hvor det har været forholdsvis varmt og min hudtype ikke har brug for helt så meget hjælp for at holde sig fugtig, så har jeg faktisk brugt den i stedet og den gør det mindst ligeså godt. Så den får altså også en kæmpe anbefaling herfra.

Her på falderebet vil jeg også lige dele en lille anekdote med jer; Sagen er nemlig den, at jeg var til en lille intim middag i begyndelsen af året, hvor Weleda havde inviteret dem, som de havde samarbejdet med i løbet af 2018. Det vil altså sige, at alle gæster havde prøvet Skin Food og jeg har altså aldrig oplevet et produkt få så stor kollektiv ros. Ærligt, så tror jeg ikke, at der var en eneste person i rummet, som ikke have totalt optur over den. Med andre ord er der altså noget om snakken.

Nu er tippet i hvert fald givet videre og hvis I mangler en god og budgetvenlig dagcreme, så ved I hvad I skal vælge!

Skin Food kan i øvrigt købes en million forskellige steder og Matas er selvfølgelig et af dem.

Læs også: Den nemmeste vej til fugtig hud

Weleda skin food

Læs også: Nyt hår og Københavns bedste frisør

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments