NYT HÅR OG KØBENHAVNS BEDSTE FRISØR

Københavns bedste frisørReklame for Gun-Britt (jeg har ikke modtaget betaling for samarbejdet)

I kan måske ikke se den helt store forskel! Men tro mig, det kan jeg og jeg kan i høj grad også mærke den. Det er selvfølgelig mit hår, jeg snakker om og hvis I også følger med henne på Instagram, så har I måske allerede set, at jeg var et smut forbi min yndlings-frisør, Frederikke hos Gunn-Britt tidligere i dag.

Som jeg efterhånden har nævnt et par gange, så er jeg forholdsvis skizofren, når det kommer til mit hår. Den ene time vil jeg have det langt igen, den anden vil jeg beholde min længde og i den tredje vil jeg have det endnu kortere. Af en eller anden grund ender jeg altid med beholde det korte og siden jeg lod de lange lokker falde for halvandet år siden, er jeg gået ud af salonen på Ny Østergade top-glad og tilfreds og med følelsen af at have taget den helt rigtige beslutning, efter hvert eneste besøg.

Sådan var det også i dag og det har da uden tvivl været højdepunktet på verdens mest regnfulde tirsdag. Egentlig lå det ikke ligefrem i kortene, at jeg skulle skulle klippes på nuværende tidspunkt. Mest af alt fordi jeg min sidste frisørbesøg kun ligger et par måneder tilbage. Jeg plejer altså at gå noget længere. Men en dag i sidste uge stod jeg også skulle have taget et par billeder og jeg kunne simpelthen ikke få det til at spille. Da jeg kom hjem og så billederne, kunne jeg konkludere, at det var hårets skyld 😉 Men den længde jeg har, kan et par enkelte centimeter tydeligvis gøre en kæmpe forskel og i det øjeblik, måtte jeg bare erkende at jeg skulle klippes og det kunne kun få for langsomt. Mit hår havde lige præcis fået den længde, som jeg ikke har det specielt godt med. Heldigvis havde Frederikke en ledig tid i dag og det er jeg virkelig glad for.

Jeg fik selvfølgelig også en god omgang Olaplex-kur og lige nu er det så blødt og glansfuldt, at jeg vil give min højre arm for at det kunne være sådan for evigt.

Hvis I mangler en god frisør, som forstår lige præcis hvad I mener og som aldrig går over grænsen, så kan jeg næsten ikke anbefale Frederikke nok. Hun er en sand stjerne og som overskriften siger – Københavns bedste frisør. I hvert fald hvis I spørger mig!

Rigtig god aften til jer 🖤

Københavns bedste frisør

Københavns bedste frisørLæs også: Nyt år, nyt hår og fordelene ved en kort page

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments