TIRSDAGSTIP: DEN NEMMESTE VEJ TIL FUGTIG HUD

Fugtig hud

Produkterne er modtaget i gave

Fugtig hud? Ja tak

Jeg har glædet mig SÅ meget til at dele det her tip med jer. Sådan har jeg det hver gang, at jeg finder et produkt, hvor jeg slet ikke kan få armene ned over resultatet og sådan har jeg det med de her masker fra Rituals.

For et par måneder siden var jeg forbi det bureau, som laver PR for Rituals i Danmark og der stod, Trine, som arbejder deroppe, med den fineste gennemfugtede hud. Jeg kan aldrig få nok af glow og fugt, så jeg skyndte mig selvfølgelig at spørge, hvad søren hun havde gjort for at opnå det resultat. Men en tydelig stor entusiasme, fortalte hun, at det ganske enkelt var det nye masker fra Rituals. Jeg fik selvfølgelig lov til at kigge nærmere på dem og var også så heldig, at få et par stykker med hjem.

Samme aften testede jeg Glow-masken. Trine havde fortalt, at man opnåede det bedste resultat hvis man sov med den. Så efter min normale renserutine smurte jeg et lag i ansigtet og allerede kunne jeg mærke, at vi snakker om seriøs fugt. Da jeg vågnede om morgenen, var jeg nærmest head over heals over resultatet. Jeg siger jer, at jeg aldrig har set min hud så gennemfugtet. Jeg har mere eller mindre brugt den hver dag lige siden og har det nærmest sådan, at jeg ligefrem glæder mig til at tage den på. Min hud har det med at blive trist og tør i vintermånederne, men det har jeg ikke mærket skyggen af i år.

Ugen inden jeg rejste til Singapore tog jeg hul på Nat-masken i samme serie og var spændt på, om den var ligeså god. Det var den. Eller jeg vil sige, at Glow-masken nok er min favorit, men det er fordi, det er den som giver den mest gennemfugtede hun. Nat-masken er lidt mere olieret og går ikke helt så dybt ind i huden. Den vil nok være bedst til dem, som ikke er helt så fugt-hungrende, som undertagnede. Det var faktisk den jeg brugte, da jeg var i Singapore. I tropiske temperaturer skriger min hud ikke helt så meget efter frugt og der var den helt genial.

Fugtig hud

GLOW MASK

indeholder naturlig AHA, designet til at øge omsætningen af celler og booste din huds glød. Den eksfolierer din hud let og giver en naturlig og strålende glød. Den indeholder den nogle af naturens fineste ingredienser: hellig lotus og safranblomst.

NATCREME

hjælper huden med at regenerere i løbet af natten. Mens du sover, får din hud en intens dosis aktive stoffer, så den ser yngre ud om morgenen. Som resten af Glow-kollektionen fra The Ritual of Namasté bruger den hellig lotus – kendt for sine lindrende og plejende egenskaber – og safranblomst – kendt for sine antioxiderende egenskaber og for at modvirke rynker – til at booste din huds naturlige glød.

Læs også: De bedste produkter til en solferie

Fugtig hud

Fugtig hud

Fugtig hud

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments