DE BEDSTE PRODUKTER TIL EN SOLFERIE

Indlægget indeholder reklame i form af sponsorerede produkter 

H0la Amigas og glædelig Valentines Day 🖤

Som I ved, så drejer indholdet herinde sig oftest om de ting, som mit liv drejer sig om i givne perioder. Lige nu er jeg f. eks ude og rejse og det kan I jo nok også fornemme i mine sidste mange indlæg. Sri Lanka bliver stadig mere og mere fantastisk og jeg kunne snildt blive her hele vinteren. Det er et eksotisk sted, hvor temperaturerne er omkring de 30 grader det meste af dagen og hvor solen brager igennem dagen lang.

Det kræver selvfølgelig lidt udskiftning i den daglige skønhedrutine og nogle helt særlige produkter. Især med fokus på UV-beskyttelse. Min toilettaske består næste altid af de samme produkterne, når jeg kaster mig ud på en eksotisk rejse og i løbet af de sidste par år, har jeg fået nogle helt særlige favoritter. Det er dem, som jeg vil dele med jer i dag 🖤

Håber at I kan bruge mine tips til den danske sommer, som jo venter lige rundt om hjørnet. Eller måske nogle af jer er så heldige at have en solferie at se frem til i løbet af foråret 🖤

De bedste produkter

Solcreme fra Rituals

Det kommer vist ikke bag på nogen, at solcreme er noget at det vigtigste at pakke i kufferten, når man rejser mod eksotiske himmelstrøg. Nu har jeg efterhånden været på en del af den slags rejser og derfor har jeg også prøvet rigtig mange forskellige af slagsen. Nogle er bedre end andre, lad mig sige det sådan 🙂

I sommers kastede jeg mig ud i Rituals’s version for første gang og jeg tvivler på, at jeg nogensinde kommer til at bruge andet. For det første kommer body-versionen i spray og det alene gør den helt fantastisk og nem at påføre. Det ligger sig så fint og luftigt på huden og trænger ind lige med det samme uden at fedte det mindste. Den opfylder alle de krav (og lidt til) som jeg har til en solcreme. Og så er duften en historie for sig selv.

De bedste produkter

Reparative Sun Lotion fra La Mer

Mit ultimative yndlings-solprodukt, er den her fætter fra La Mer. En ansigtscreme med Solfactor 30. Når jeg opholder mig i solbeskinnede steder, så fungerer den faktisk som min dagcreme og det er den, jeg tager på hver.eneste.morgen. Jeg har erfaret, at rigtig mange ansigtscremer med solfaktor giver uren fedtet hud. Den gør den her på ingen måde og ligger sig som et silkeblødt lag, der giver mig lyst til også at bruge den i min almindelige (og knapt så solbeskinnede) hverdag.

De bedste produkter

Cicapair fra Dr.Jart

Så er der min elskede Cicapair creme fra Dr. Jart. Den har jeg snart rost til skyerne et utal af gange herinde og jeg kunne snildt blive ved. Det er cremen som går ind og color-corrector udjævner alle de røde små pletter i huden og giver den fineste og mest ensfarvede tone. Jeg forstår ærligt talt ikke hvordan jeg har kunne leve så mange år uden den 😉

I meget varme klimaer går i jeg slet ikke med make up, men vil jo gerne se fin og frisk ud. Her er den et genialt værktøj og er faktisk det eneste jeg tage på om aftenen, inden vi skal ud. Heldigvis kommer den også i en fin lille rejsestørrelse, som er fast inventar i min toilettaske.

DEDE Shampoo fra Davines

Mit hår er noget af det, som lider mest under mine eksotiske rejser. Især nu hvor det ikke længere er langt nok til at kunne sættes op og beskyttes i et tørklæde. Derfor får det også ekstra meget pleje når jeg er afsted og her er jeg rigtig glad for at bruge Davines’ rejsestørrelser. I det hele tager er deres shampoo og balsam nogle af mine all time favoritter og jeg sværger til deres DEDE version. Derfor er den selvfølgelig også med i en rejsestørrelse.

De bedste produkter

S.U Hair Milk fra Davines

Vi bliver lige ved Davines og hårbeskyttelse, for de har nemlig også lavet den her fantastiske hair milk med UV-beskyttelse. Det er en leave-in-balsam, som sprayes i fugtigt hår og som går ind og blødgør, beskytter hårfarven og forhindrer fugttab. Den har også været et fast element i min toilettaske på samtlige af mine eksotiske rejser og det kommer den også til at være fremover.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments