SÅDAN BLEV MIN HUD FORÅRSKLAR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame for Weleda

I min verden er der forår over alt, lige for tiden; i luften, i garderoben, i hovedet, på altanen og bestemt også på mit badeværelse og det er det, som vi skal snakke lidt om i dag. Eller nærmere bestemt, nogle af de produkter, som har hjulpet min hud med at bliveforårklar. For det er den!

Jeg ved ikke med jer, men hvis der er noget, som min hud ikke bryder sig om, så er det vinter, kulde og modvind. Selvom huden på min krop oftets er pakket ind i flere lag vinteren over, så formår den at blive så tør, at de døde hudceller nærmest drysser af. Det lyder ikke specielt lækkert. Det er det heller ikke.

For et par måneder siden, fik jeg tilbudt at lave et lille samarbejde med Weleda og deres fantastiske produkter. I den forbindelse fik jeg selvfølgelig tilsendt en lille håndfuld og nogle af dem snakkede jeg også om her.

Pakken indeholdte også Birch Cellulite Oil og Birch Body Scrub, som skulle hjælpe min hud med at blive forårklar. Det har de heldigvis gjort til perfektion, for sidst jeg tjekkede, der var den blød, fugtig og fri for døde hudceller. Præcis som jeg bedst kan li’ den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Birch Body Scrub

Som navnet også afslører, så indeholder den Birk, som faktisk har en lang historie som sundhedsfremmende og forskønnende ingrediens i kosttilskud og skønhedspleje. Noget, som jeg faktisk slet ikke var klar over. Den her scrub skal bruges en gang om ugen og masseres roligt ind i huden og skyldes af efterfølgende. Desuden er den også rensende og fungerer som body wash.

Den indeholder naturlige perler fra palme og bivoks, samt abrikoskereolie og en masse andre skønne ting, som giver en masse pleje og næring til huden. Den virker eksfolierende og efterlader huden blød og ren. Og vigtigst af alt fjerner den alle de gamle og tørre hudceller. Efter sådan en omgang, kan man snildt vise de bare stænger frem 😉

Den koster 105 kr. også kan bl.a købes her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Birch Cellulite Oil

Efter en omgang scrub, så er er den her olie cherry on top. Den har en opstrammende effekt og efterlader huden med den skønneste udstråling og glød. Det virker næsten for godt til at være sandt, men det passer altså 😉

Den indeholder ekstrakter af økologiske birkeblade, rosmarin og muserod, olie fra abrikoskerner, jojoba og hvedekim. Flere af ting, som jeg personligt ikke anede, man kunne bruge som skønhedspleje, men som jeg altså er blevet ret stor fan af.

Det optimale resultat kan man se efter ca. en måneds jævnligt brug. I begyndelsen skal man bruge den to gange om dagen og når man føler, at den er begyndt at virke, kan man sagtens skære ned, til en gang om dagen. Den er super drøj i brug og hvis huden bare er lidt fugtig, så er blender den ind på en nem og naturlig måde.

Olien koster 199 kr. og kan købes lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments