DE SKØNNESTE PRODUKTER TIL VINTERKULDEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAnnonce for Weleda

Kender I det der med, at man nogle gange føler sig lidt som en heldig kartoffel og hvor tingene bare flasker sig? Det var præcis sådan jeg havde det, da jeg fik tilbudt at lave et lille samarbejde med Weleda, med særlig fokus på nogle af de produkter, der er skabt til at give huden ekstra pleje i vinterkulden, for hvis der er noget min hud ikke bryder sig om, så er det vinterkulde.

Efter et par uger med sol og varme i Thailand, kom jeg hjem med den fineste hud. Ikke så meget som èn urenhed og de der små røde pletter der opstår, når man konstant cykler i modvind og frost, var long gone. Da jeg landede i kolde København, søndag morgen, var der en venlig snestorm, der mindede mig om, at alt det gode, som jeg lige ramsede op, desværre kun var på lånt tid.

Heldigvis lå der en pakke med Weleda-produkter og ventede på mig, da jeg kom hjem i min lejlighed og efter at have brugt dem et par dage, har de allerede fået en fast plads på mine badeværelseshylde. Håndcremen ligger dog i min taske og er med mig på farten.

Lad mig fortælle jer lidt mere om dem 🖤

OLYMPUS DIGITAL CAMERASmoothing Facial cream: En ansigtscreme, som beskytter mod vind og kulde? JA TAK. Her har vi en ansigtscreme, som er lavet med mandelolie og som skal bruges dagligt. Den har den skønneste konsistens og mindsker den rødme og modvirker kløe, som vinteren desværre har det med at tilføre huden. Desuden er den Duftfri og dermatologisk testet som hudvenlig, selv for hud med tilbøjelighed til allergier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALip Balm: Tørre læber, der sprækker og skaller er noget af det værste jeg ved og hvis jeg kommer afsted uden en lip balm i tasken, så er det lige før, at jeg får en dårlig dag. I hvert fald på den her tid af året. Den her fætter er netop blevet lanceret og ud over at være økologisk, så kommer den også i tre fine farver, som lægger sig fint og neutralt, uden at læberne ser sminkede ud. Hvis det giver mening? Den indeholder næringsrige og vegetabilske olier, som beskytter og blødgør læberne og holder dem sunde i kulden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERACold Cream: Her har vi en ansigtsbalm, som er udviklet til at beskytte den hud, som bliver ekstra tør og som er meget udsat i de kolde måneder “hej, det er mig” 🙋. Den danner et beskyttende lag på huden og beskytter den mod fugttab og ydre påvirkninger. Den indeholder naturlig mild bivoks og plejende mandelolie. Er vi enige om, at den lyder som et sandt vidunder?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sensitive skin hand cream: Sidst, men bestemt ikke mindst; håndcremen. Som jeg nævnte tidligere, så er det der med at have en håndcreme på mig, eller i hvert fald inden for rækkevidde, ret vigtigt for mig. Det betyder også, at jeg har testet en del forskellige gennem tiden. Der findes mange gode, men mindst også ligeså mange dårlige. Lad mig sige det sådan. For mig er en håndcreme god, når konsistensen er fed, uden at det bliver for meget, når den dufter godt og så er det selvfølgelig også vigtigt, at den holder hænderne fugtige.

Weledas håndcreme opfylder alle mine krav – og faktisk lidt til, for den har den skønneste duft af mandel, som man kun kan blive glad af.  Så er det naturligvis også et plus, at den er pæn og ikke mindst lyserød.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments